DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076290-2,12%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA MÜFTÜSÜ’NE NEZAKET ZİYARETİ

ALANYA MÜFTÜSÜ’NE NEZAKET ZİYARETİ

ABONE OL
16:35 - 5 Kasım 2020 16:35
ALANYA MÜFTÜSÜ’NE NEZAKET ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Geçtiğimiz günlerde kuruluşunu tamamlayan ve hızlı bir şekilde faaliyetlerine başlayan “İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi” kurum ziyaretleri kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ı makamında ziyaret etti.

 

İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yavuz başkanlığında gerçekleşen ziyarette Başkan Yavuz’a yönetim kurulu üyeleri Cihan Demiral, Hasan Yılmaz ve Mustafa Gınbıroğlu eşlik etti. Tanışma ve sohbet havasında gerçekleşen ziyarette İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi’nin hizmetleri ve çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yavuz tarafından Müftü İlhan’a genel bilgiler verildi. İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi Başkanı Adnan Yavuz, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yeryüzünde adaletin ve iyiliğin hâkim olması için evrensel kardeşlik bilinciyle nerede olursa olsun muhtaç ve mazlum tüm insanlara ihtiyaç duydukları insani yardımı ulaştırarak onurlu bir yaşam sunma, insanı yardıma muhtaç hâle getiren ve mazlum eden her türlü politika ve faaliyetleri önlemek üzere tüm insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli çalışmaları yapma ve iyiliği her zaman her yerde yaşatma misyonu olduğunu; ayrıca savaş ve doğal afetlerin sebep olduğu olumsuzluklar giderilerek bireylere ve toplumlara kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için destek olma, tüm dünyada yardımlaşma alanında öncülük ederek ülkeler ve kurumlar arasında iş birliğini geliştirip ortak bilinç oluşturma, yardıma muhtaç duruma düşmüş toplumların kişi ve kuruluşlarını güçlendirme vizyonuyla kalıcı projelerle kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirtti.

Yavuz ayrıca İzmir’de meydana gelen depremde de 12 kişilik bir ekiple arama kurtarma faaliyetlerine katıldıklarını, 3 arkadaşlarının ise halen İzmir’de acil insani yardım çalışmalarına katkıda bulunduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü İlhan, İHH İnsani Yardım Vakfı Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yavuz’a ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.