DOLAR 32,3367 0.04%
EURO 35,0799 -0.14%
ALTIN 2.322,860,18
BITCOIN 22920672,75%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA ORTAKLIĞINDA E-TWİNNİNG PROJELERİ SÜRÜYOR

ALANYA ORTAKLIĞINDA E-TWİNNİNG PROJELERİ SÜRÜYOR

ABONE OL
15:16 - 24 Nisan 2021 15:16
ALANYA ORTAKLIĞINDA E-TWİNNİNG PROJELERİ SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu’nun da ortaklığını yürüttüğü ve Romanya’nın da katıldığı uluslararası e-twinning projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği düzenlendi.

Kukla Arkadaşlarım, Sihirli Pencere ve Ukulelem Elimde Bestem Dilimde adlı Türkiye ve Romanya ortaklı uluslararası e-twinning projeleri kapsamında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği, Romanya ve Türkiye’den gelen davetliler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Proje ortaklarından Alanya Sugözü Cemal Coşkun Ortaokulu, Proje Yürütücüsü Okul Öncesi Öğretmeni Özlem Esen Yılmaz koordinatörlüğünde, Okul Müdürü Hakan Andaç, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er düzenlenen etkinliğe katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er konuşmasında, tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak ”Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günde, Romanya ve Türkiye’den eğitimcilerimizin, öğrencilerimizin bir araya gelmesinin aslında belki de 101 yıl önce atılmış olan saf ve temiz duyguların neticesinde olduğunu belirtti. Bu projelerin dünya barışına katkı sağladığını, kültürlerin birbirlerini tanımaları, varsa önyargıların yıkılması açısından önem arz ettiğini vurguladı. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür projeleri önemsediklerini dile getirdi. Projeye emek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Ayrıca etkinlikte söz alan Romanya Eğitim Müfettişi Nicoleta Savu; “Proje işbirliğinden memnun olduğunu ve Türk eğitimcilerine hayranlık duyduğunu belirtti. Bugünün çocuklarının yarının geleceği olduğunu vurguladı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.