Alanya Sevdalıları Derneği Başkanı Kemal Yetgin, dün akşam dernek binasında meydana gelen silahlı saldırı olayıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Yetgin, söz konusu saldırının dernekle hiçbir bağlantısı olmadığını ve kolluk kuvvetlerinin soruşturma başlattığını duyurdu.
Açıklamasında, dernekle hiçbir şekilde ilgisi bulunmayan bir şahsın, hangi amaca hizmet ettiği ve hangi saiklerle böyle bir eyleme kalkıştığı konusunda herhangi bir bilgileri olmadığını belirten Yetgin, olayın aydınlatılması için kolluk kuvvetlerinden bilgi beklediklerini ifade etti. Dernek Başkanı, kendisinin ve dernek üyelerinin söz konusu şahısla geçmişte herhangi bir husumetlerinin bulunmadığını vurguladı.
Öte yandan Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucunda, şüpheli U.Y. isimli şahıs, olayda kullandığı silahla birlikte Oba Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.
ASAYİŞ
21 Haziran 2025ASAYİŞ
21 Haziran 2025MANŞET
21 Haziran 2025ASAYİŞ
21 Haziran 2025EKONOMİ
21 Haziran 2025ASAYİŞ
21 Haziran 2025ASAYİŞ
21 Haziran 2025
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.