DOLAR 32,6021 0.39%
EURO 34,8276 0.24%
ALTIN 2.490,060,24
BITCOIN 21286504,37%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Tapu Müdürlüğü’nde bu kez vatandaş isyan etti

Alanya Tapu Müdürlüğü’nde bu kez vatandaş isyan etti

ABONE OL
12:12 - 14 Temmuz 2021 12:12
Alanya Tapu Müdürlüğü’nde bu kez vatandaş isyan etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Tapu Müdürlüğü’nde işlemlerin yavaş yürüdüğünü belirten vatandaş bir imza için 6 ay beklediklerini söyledi. Resmi kurumların pandemiyi bahana ettiğini aktaran vatandaş, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Tapuda işlemlerin yürümediğini belirten İbrahim Zırlak, 6 aydır bir imza için beklediklerini söyledi. Zırlak, “Bizim tapu işlemlerimiz vardı. 6 aydır sadece bir imza istiyoruz. İmzayı alamadığımız için işlemler yürümüyor. İmzaların atılması gerekiyor. Tüm işlemler tamamlandı. Sadece tapuda bir tane imzaya takıldık. Yetkililerle görüştük. Pandemiden dolayı işlemlerin yapılamadığını söylüyorlar” dedi.

“64 VATANDAŞ OLARAK MAĞDURUZ”

Saray Mahallesi’nde yaşadıkları sitenin kentsel dönüşüme girdiğini, resmi işlemlerle uğraştıklarını ancak herkesin pandemiyi bahane ettiğini dile getiren Mustafa Kemal Kapan da, “Şubattan beri tevhid işlemi için başvurduk. Şubat ayından beri bir imza için bekliyoruz. Daha ne kadar bekleyeceğiz? Yaklaşık olarak 64 vatandaş olarak mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz. Yaklaşık 5 aydır tapu önünde bekliyoruz. Yetkilerle görüştüğümüzde herkes pandemiyi bahane ediyor. kamu kurumlarındaki herkes için pandemi bahane oldu. Sadece burası için değil hastanede muayene olacağız. İnternet üzerinden randevu alın diyorlar. Direkt muayene olamıyoruz. Buraya geliyoruz. Pandemi var, memurlar idari izinli diyorlar. Herkes pandemiyi bahane ediyor” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.