DOLAR 32,3691 0.15%
EURO 35,0304 -0.18%
ALTIN 2.321,810,11
BITCOIN 2272281-0,67%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Teleferik o iddiaları cevapladı

Alanya Teleferik o iddiaları cevapladı

ABONE OL
14:06 - 30 Ağustos 2022 14:06
Alanya Teleferik o iddiaları cevapladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Teleferiğin mühürlendiği iddialarının ardından açıklama yapan şirket, iddiaların asılsız olduğunu, elektrik bakım ve onarımı nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak ara verdiğini duyurdu.

Alanya Teleferik İşletmecilik Anonim Şirketi yaptığı açıklamada teleferiğin mühürlendiği ve sözleşme kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmediği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Alanya Teleferik İşletmecilik Anonim Şirketi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Yazılı basında ve sosyal medyada şirketimizin Alanya Belediyesi ile yaptığı sözleşme şartlarına uymadığı ve Alanya teleferiğin bu sebeple belediye tarafından mühürlendiği yönünde asılsız iddialar yer almıştır.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün 23 Ağustos 2022 ve 25 Ağustos 2022 tarihli yazıları uyarınca, tesisimizin yanında bulunan sosyal tesis ve park alanında 29 Ağustos 2022 tarihinde başlayacağı ve 30 gün süreceği belirtilen elektrik bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları sırasında can ve mal kaybı yaşanmaması için şirketimizce teleferiğin faaliyetlerine geçici süreyle ara vermek durumunda kalınmıştır. Teleferiğin mühürlendiği ve şirketimizin sözleşme kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmediği yönündeki iddialar, gerçeği yansıtmamaktadır. Alanya’da turizm sezonunun yoğun olduğu bir dönemde tesisimizin faaliyetlerine mani olan ve ziyaretçilerimizin mağduriyetine yol açan elektrik bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin itirazımız, belediyeye iletilmiştir. Konunun Alanya Belediyesi tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturulması beklenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.