DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881,74%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yarın başlıyor

Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yarın başlıyor

ABONE OL
10:05 - 16 Aralık 2022 10:05
Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yarın başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yarın başlıyor. 2 gün sürecek Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı, belediye binası arkasında birbirinden renkli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da yaşayan tüm yerli ve yabancı vatandaşları bu güzel hafta sonu etkinliğine davet etti.
Alanya Belediyesi ve Yabancılar Meclisi tarafından düzenlenen Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı 17 Aralık Cumartesi ve 18 Aralık Pazar günleri Alanya Belediye Binası arkasında gerçekleştirilecek. Renkli etkinlikler ve konserle yapılacak Yeni Yıl Pazarı, iki gün boyunca saat 10.00 ile 22.00 arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

RENKLİ STANTLAR ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

12. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı birbirinden güzel birçok etkinliğe sahne olacak. Yabancı vatandaşların geleneklerini yansıtacak hediyelik eşya, yeme içme ve tanıtım stantları etkinlikteki yerini alırken, Yeni Yıl Pazarı alanında pek çok farklı etkinlikte vatandaşlara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.

TÜTÜNCÜ VE DOĞANÇAY SEVENLERİ İLE BULUŞUYOR

17-18 Aralık tarihleri arasında birçok dans ve müzik etkinliği ile dolu dolu geçecek olan 12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda iki isim sahneye çıkarak sevenleri ile buluşacak. 17 Aralık Cumartesi günü, saat 19.00’da Şarkıcı, Kemancı, Söz Yazarı, Besteci Gülşah Tütüncü sahne alacak. Yeni Yıl Pazarı’nın ikinci gününde ise sahneye Göksel Doğançay çıkacak. Cem Karaca’nın solisti ve rock müziğin güçlü sesi Göksel Doğançay etkinliklere renk katacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşları iki gün boyunca sürecek olan Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’na davet etti. Başkan Yücel; “Bu yıl 12.’sini gerçekleştireceğimiz ve artık gelenekselleşen Uluslararası Yeni Yıl Pazarımız kapılarını açıyor. Konserler, stantlar ve birçok etkinliklerle şehrimize yakışır, eğlenceli bir etkinlik olacak. Şehrimizde yaşayan tüm yerli ve yabancı vatandaşlarımızı hem farklı kültürleri tanımak hem de güzel bir hafta sonu geçirmek adında Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’mıza davet ediyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.