DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,460,27
BITCOIN 2280199-0,22%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya ve Gazipaşa’daki ulaşım esnafının sıkıntıları masaya yatırıldı

Alanya ve Gazipaşa’daki ulaşım esnafının sıkıntıları masaya yatırıldı

ABONE OL
15:23 - 11 Nisan 2022 15:23
Alanya ve Gazipaşa’daki ulaşım esnafının sıkıntıları masaya yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’yla birlikte, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı ve TŞOF Genel Başkanvekili Mehmet Yeğiner’i Ankara’da ziyaret etti.

Başkan Şahin, yapılan ziyaretlerde, Gazipaşalı taksiciler, minibüsçüler ve kamyoncuların akaryakıt zamları karşısında düştüğü durum hakkında Apaydın ve Yeğiner’e bilgi verdi.

Akaryakıta gelen zamların ardından ulaşım sektöründe faaliyet gösteren esnafların zor günler geçirdiğini dile getiren Başkan Şahin, uzun yola giden otobüsçü ve kamyoncuların mazot zammıyla birlikte maliyetlerini kurtarma derdiğine düştüğünü dile getirdi. Gazipaşa’da hazırladığı dosyaları TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın’a teslim eden Başkan Şahin, şoförlerin yaşadığı sıkıntıların gerekli mercilere federasyon tarafından aktarılmasını talep etti.

Gazipaşalı şoförlerin her zaman yanında olduğunu ifade eden Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı ve Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, “Akaryakıt zamları karşısında şoförlerimizin düştüğü durum ortada. Onların sıkıntılarını paylaşmak için Ankara’ya gidip, taleplerimizi TŞOF Genel Başkanımız Fevzi Apaydın ve TŞOF Genel Başkanvekilimiz Mehmet Yeğiner’e ilettik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şahin, “Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odamız ile Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz, Gazipaşalı hemşehrilerimizin her zaman hizmetinde” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.