DOLAR 32,4392 0.16%
EURO 35,4595 0.26%
ALTIN 2.322,730,17
BITCOIN 22882062,75%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA YAĞMUR SEZONUNA HAZIRLANIYOR

ALANYA YAĞMUR SEZONUNA HAZIRLANIYOR

ABONE OL
14:26 - 6 Ekim 2020 14:26
ALANYA YAĞMUR SEZONUNA HAZIRLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi, yağmur sezonunun yaklaşmasıyla birlikte kapsamlı bir hazırlık çalışması yaptı. İlçe genelinde 2 bin yağmur suyu gideri tek tek temizlenecek. Geçen yıl ilki gerçekleştirilen çalışmanın ikincisi bu yıl yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi koordinesindeki çalışmada Alanya Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri ile Alanya ASAT ekipleri ilçe genelindeki, yağmur suyu giderleri, şarampolleri ve kanalları tek tek kontrol ederek, temizlik çalışması yapıyor. Bu çalışmalarda kanal temizleme aracı, kanal görüntüleme aracı, süpürge araçları ve tankerlerin yanı sıra her üç kurumun personeli görev yapıyor.

GECE GÜNDÜZ ARALIKSIZ ÇALIŞMA

Bu hafta başlayan ve bir ay sürecek çalışmalardan sonra, Alanya merkez, Kargıcak, Mahmutlar, Tosmur, Oba, Konaklı, Payallar, Avsallar,  Pazar Yerleri, Sanayi Çarşısı, Bulvar ve caddeler başta olmak üzere işyeri ve konutların yoğun olduğu bölgeler tek tek elden geçirilecek. Gece ve gündüz aralıksız devam eden çalışmalar sonunda 2 bin yağmur suyu gideri ve mazgal temizlenecek.

ALANYA RAHAT EDECEK

Üç kurumun işbirliği ile başlatılan çalışmalar bundan sonra da aralıklarla devam edecek. Çalışmalar ile Alanya’nın olası bir su baskınına maruz kalmasını önlemek ve oluşabilecek zararları en aza indirmek amaçlanıyor. Yoğun bir tempoyla tamamlanan çalışmalar sonrası Alanya yağmur sezonunu daha hazır bir şekilde karşılamış olacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.