DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22758111,07%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’nın seferber olduğu ‘Ahmet bebek’ten müjde geldi!

Alanya’nın seferber olduğu ‘Ahmet bebek’ten müjde geldi!

ABONE OL
15:26 - 15 Haziran 2021 15:26
Alanya’nın seferber olduğu ‘Ahmet bebek’ten müjde geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

SMA hastası Ahmet bebek’in tedavisi için gereken 2 milyon 251 bin 750 Dolar’ın tamamı toplandı. Ahmet bebek için tedavi süreci başlıyor.

Alanya’nın seferber olduğu SMA hastası Ahmet Bebek için gereken para toplandı. Tedavi için gereken 2 milyon 251 bin 750 Dolar’ın tamamlandığı bugün resmen açıklandı. Ahmet bebek artık tedavi sürecine başlayacak. Ahmet Bebeğin Amerika’daki masraflarını ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu karşılayacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Çaltı ailesi “6 aydır süren mücadelemiz bugün mutlu sona ulaştı. Bu yola çıkarken Ahmet için güzel bir gelecek hayal ettik, başaracağız dedik, inandık ve bu inançla yol aldık. Bu hikayede tüm destekçilerimizin, gönüllülerimizin ve gönlü bizimle olanların alın teri, el emeği, gözyaşı, uykusuz geceleri ve umudu var. Ahmet’imizi sahiplenen, derdimize ortak, yolumuza yoldaş olan herkese binlerce kez teşekkür ederiz. Buraya, her bir kahramanımızın adını tek tek yazmak isterdik ancak sığmayacak kadar çok güzel kalp ve gönlü güzel insan bizimleydi. Ön planda, arka planda, yanı başımızda, şehrin bir ucunda, bir başka şehirde ya da başka bir ükede… Yaşadığımız bu süreci ve desteklerinizi asla unutmayacağız. Sizlere ömür boyu minnettar olacağız. Haklarınızı helal edin. Şimdi sıra bizde, inşallah sizlere Ahmet’in güzel haberlerini buradan vermeye devam edeceğiz. Sarı kuzumuza 2. yaş hediyesi olarak ikinci bir hayat armağan ettiniz. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandılar.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.