DOLAR 32,3863 0.2%
EURO 35,0847 -0.04%
ALTIN 2.325,140,26
BITCOIN 2280263-0,52%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYASPOR BUGÜN KASIMPAŞA’YI AĞIRLAYACAK

ALANYASPOR BUGÜN KASIMPAŞA’YI AĞIRLAYACAK

ABONE OL
13:14 - 11 Ocak 2021 13:14
ALANYASPOR BUGÜN KASIMPAŞA’YI AĞIRLAYACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’in 18. haftasında bu akşam Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Abdulkadir Bitigen’in yöneteceği kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Süper Lig’de bu sezon başarılı bir grafik çizen temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ligin 18’inci haftasında bu akşam Kasımpaşa’yı konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakanın hazırlıklarını dün tamamlayarak kampa giren turuncu yeşilliler, zorlu mücadelede 3 puanı hedefliyor. Sahasında İstanbul takımlarına karşı iyi bir oyun ortaya koyan Alanyaspor, bu sezon evindeki hiçbir maçı kaybetmedi. Son 5 deplasman maçında kaybeden turuncu yeşilli ekip, evinde oynadığı son 5 maçta ise 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Sahasında oynadığı son iki maçın ikisini de İstanbul takımlarına karşı oynayan Alanyaspor, önce güçlü rakibi Beşiktaş’ı 2-1, daha sonra son şampiyon Başakşehir’i 3-0’lık skorlarla mağlup etti.

RAKİBE KARŞI ÜSTÜNÜZ

Aytemiz Alanyaspor rakibiyle lig tarihinde 9’uncu kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda bugüne kadar Alanyaspor 5 kez rakibini mağlup ederken, Kasımpaşa sadece 3 kez sahadan galip ayrılan taraf oldu. Lig maçlarında hiç beraberlik yaşanmazken, iki takım arasında oynanan son 4 maçın tamamını Alanyaspor kazandı. Turuncu yeşilliler Kasımpaşa’ya karşı evinde oynadığı 4 maçın sadece 1’ini kaybederken, bu maçlarda 11 gol atıp, kalesinde 5 gol gördü. İki rakibin oynadığı maçların hepsi bol gollü ve her iki takımın karşılıklı golleriyle geçerken, sadece 2018-2019 sezonu 2’nci yarısında Alanya’da oynanan maçta Alanyaspor rakibinden gol yemeden 3-0’lık net skorla sahadan galip ayrıldı.

İKİ ÖNEMLİ EKSİK VAR

Aytemiz Alanyaspor Kasımpaşa maçı hazırlıklarını dün tamamlarken, takımda 2 oyuncu sarı kart cezalısı olarak yer alıyor. Fenerbahçe maçında sarı kart gören Tzavellas ve Davidson, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın bu iki oyuncunun yerine stoperde Fatih Aksoy’a, sol kanatta da daha önce denediği ve iyi bir performans gösteren Tayfur Bingöl’e şans vermesi bekleniyor. Takımda ayrıca Siopis, Moubandje ve geçen hafta sarı kart görerek sınıra ulaşan Berkan Kutlu kart sınırında. Bu oyuncular kart görmeleri durumunda 20’nci haftada deplasmanda oynanacak olan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında cezalı duruma düşecekler.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.