DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9864 -0.29%
ALTIN 2.325,000,25
BITCOIN 2264505-1,08%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA 1 MAYIS KUTLAMALARINDA GERGİNLİK- VİDEO HABER

ALANYA’DA 1 MAYIS KUTLAMALARINDA GERGİNLİK- VİDEO HABER

ABONE OL
16:26 - 29 Nisan 2021 16:26
ALANYA’DA 1 MAYIS KUTLAMALARINDA GERGİNLİK- VİDEO HABER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da ‘1 Mayıs İşçi Bayramı’nda açıklama yapan KESK üyelerine bir kadın saldırıda bulundu. PTT Alanya Müdürlüğü önünde açıklama yapan KESK üyelerini gören ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen kadın önce tükürerek tepki gösterdi sonra da sendika üyelerinin elinden aldığı pankartı yere atmaya çalıştı. Sendika üyelerine “Sizler pisliksiniz” diye seslenen ismi öğrenilemeyen kadın, “Çocuklarınızı önce adam edin. Tek yürek, tek bayrak. Utanmazlar. Allah belanızı versin. Siz bitiriyorsunuz esnafı. Mikroplar. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı var” dedi. Zaman zaman yere tüküren kadın, ardından KESK üyelerinin tuttuğu pankartı çekiştirerek yere atmaya çalıştı. Kadın sonra bölgeden uzaklaştı.

“ŞİKAYETÇİYİM BU KADINDAN. COVİD DÖNEMİNDE TÜKÜRÜYOR”

Bu sırada sendika üyelerine destek veren CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ise, “Polis çağırın arkadaşlar. Şikayetçiyim bu kadından. Tükürüyor. Covid döneminde tükürüyor. Polis çağırın. Kaçmasın, yakalayın şunu” diyerek tepki gösterdi.

“PİSLİKLER SİZLERSİNİZ”

Karadağ’ın sözleri üzerine geri dönen kadın, “Pislikler sizlersiniz. Turistleri rahatsız ediyor. Onlar buradan ayrılana kadar ben de ayrılmayacağım” diye bağırdı. Açıklamanın ardından sendika üyeleri ve akli dengesinin bozuk olduğu ileri sürülen kadın olaysız şekilde dağıldılar.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.