DOLAR 32,3748 0.17%
EURO 35,0083 -0.23%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2257475-1,12%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da 15 temmuz havada, karada ve suda kutlandı

Alanya’da 15 temmuz havada, karada ve suda kutlandı

ABONE OL
13:12 - 16 Temmuz 2021 13:12
Alanya’da 15 temmuz havada, karada ve suda kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, ALKÜ Spor Kulübü, ALKÜ Hava ve Doğa Sporları Kulübü ve Türk Hava Kurumu Alanya Şubesi iş birliğinde, 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında Türk Milleti ile kahraman güvenlik güçlerinin göstermiş olduğu destansı ve onurlu mücadelenin ve demokrasi zaferinin yıl dönümünde şehit ve gazilerimizi anmak için Alanya’nın çeşitli yerlerinde Türk Bayrağı açtılar.

ALKÜ Rektörlük Makamından Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan’dan şanlı Türk Bayrağını teslim alan ALKÜ Sporcusu Eren Akdağ, belirlenen güzergâh boyunca Hıdırellez tepesine kadar koşarak, bayrağı yamaç paraşütü pilotlarına teslim etti. ALKÜ akademisyen ve öğrencileri tarafından oluşan Yamaç Paraşütü pilotları Türk Bayrakları ve 15 Temmuz posterleriyle dakikalarca gökyüzünde dolaştıktan sonra, Kleopatra Plajı’nda, ALKÜ Kırlangıçları ve “Demokrasi Nöbetimiz Hiç Bitmeyecek” yazılı pankartıyla karşılandı. Sonrasında yine ALKÜ’lü akademisyen ve öğrencilerin oluşturduğu dalış ekibi tarafından teslim alınan Türk Bayrağı ile 15 Temmuz posteri, Kleopatra Plajı’ndan denize girilerek su altında açıldı.

Etkinlik sonrası, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Hainlerin her dakikası önceden belli olan kirli ve kanlı eylemlerini, milletimizin canı pahasına kahramanca duruşu bozmayarak; hainlere en şiddetli tokadı vurmuş ve Vatanın bölünmez bütünlüğü ve demokrasinin zaferini terör örgütleri başta olmak üzere tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu vesileyle Vatanımızın birliği, bölünmez bütünlüğü ve demokrasinin üstünlüğü için kanlarını akıtan şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum. Bu etkinliği gerçekleştiren Üniversitemizin kıymetli mensuplarını da kutluyorum.” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.