DOLAR 32,5670 0.13%
EURO 34,6989 0.04%
ALTIN 2.418,40-0,57
BITCOIN 21674680,25%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da 6’lı Masa 6’ncı kez toplandı

Alanya’da 6’lı Masa 6’ncı kez toplandı

ABONE OL
11:59 - 6 Nisan 2023 11:59
Alanya’da 6’lı Masa 6’ncı kez toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Millet İttifakı’nın Alanya’daki altıncı toplantısına ev sahipliği yapan SP İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, ortak mutabakat metninde yer alarak hayata geçirecekleri 2 maddeyi açıkladı. Sarıca, “Şoför esnafının 10 yaşın üzerindeki araçlarının yenilenmesinde ÖTV almayacağız. 14 Mayıs’tan sonra işe alımlarda mülakat sistemini kaldıracağız” dedi.

Millet İttifakı Alanya İlçe Başkanları toplantısının altıncısı Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Sekreteri Mesut Tekin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve DEVA Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Cem Sak katıldılar. Toplantı ile ilgili açıklama yapan SP İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, zor bir dönemden geçtiklerini söyledi. Sarıca, “İnşallah tarihte ciddi bir değişikliğe vesile olacak bir dönemden geçiyoruz. Bu seçim adeta hak diyenler ile hakkı yenilenler arasında olan bir seçim olacak. Karşımızdaki güç ne kadar gerilimi artırmaya çalışsa da Millet İttifakı olarak bizler temiz, ahlaklı siyaset yapmaya devam edeceğiz. 15 Mayıs sabahı sadece Cumhurbaşkanı değişmeyecek. Aynı zamanda ülkemiz yeni bir sabaha uyanacak. 15 Mayıs sabahı herkesi kucaklayacağız. Israrla tekrar ettik ve etmeye devam ediyoruz. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı, hasmı değildir. Demokrasi ortamında birbirlerinin rakipleridir” dedi.

“DEPREMZEDELERİ BORÇLANDIRIP KAZANÇ ELDE ETMEK İNSAFSIZLIK”

6 Şubat’ta yaşanan büyük depremin ardından depremzedelere yapılacak konutları Millet İttifakı olarak ücretsiz teslim edeceklerini söyleyen Sarıca, “Depremde her şeyini kaybeden insanları borçlandırıp ondan bir kazanç elde etme yoluna gitmek insafsızlıktır. Elbette depremin maliyeti devletin üzerine bir yük getirecektir ama siz israfı, yolsuzluğu, rüşveti önlerseniz bu ülkenin ne kadar büyük olduğunu da görürsünüz. Millet İttifakı olarak bunu hep birlikte başaracağız. 14 Mayıs’tan sonra Millet İttifakı olarak işimiz son derece kolay. Bir buçuk yıldır 6 genel başkanımız yapılacak olan icraatları tek tek hazırladılar. Ortak mutabakat metinlerinin her biri birbirinde kıymetli bu maddeleri hayata geçirerek yeniden Türkiye’yi inşa edeceğiz. Bu maddelerden ikisini açıklıyorum. Birincisi, şoför esnafının 10 yaşın üzerindeki araçlarının yenilenmesinde ÖTV almayacağız. Buradan Alanya’daki 800’ün üzerindeki taksici esnafına bu müjdeyi şimdiden vermiş olalım. Diğer bir madde ise, 20 yıldır personel alımında KPSS’de 90’ın üzerinde puan alınmasına rağmen AK Parti ve MHP’ye üye olmayanları eliyorlardı. Bu zulme, kul hakkına son vermek için 14 Mayıs’tan sonra mülakat sistemini kaldıracağız. Hangi görüşten olursa olsun KPSS’de yüksek puan almış olan ilgili kuruma yerleştirilecek. Böylelikle insanlarımızın hakkını gasp eden, kul hakkına giren bu zulmü 14 Mayıs’ta sizlerin de desteği ile kaldıracağız. 14 Mayıs’ta iklim değişecek” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.