DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,0260 -0.2%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2264305-0,79%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da 8 yılda 1400 çocuk bu hizmetten faydalandı

Alanya’da 8 yılda 1400 çocuk bu hizmetten faydalandı

ABONE OL
13:40 - 24 Ağustos 2022 13:40
Alanya’da 8 yılda 1400 çocuk bu hizmetten faydalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlediği ücretsiz sünnet hizmetleri devam ediyor. Bu yıl 2’nci kez gerçekleştirilen organizasyon kapsamında 150 çocuk sünnet edildi.
Alanya Belediyesi’nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği sünnet organizasyonları, Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde yapılmaya devam ediyor. Alanya Belediyesi sağlık ekipleri ve uzman personel tarafından hijyenik bir ortamda yapılan programda 150 çocuk sünnet edilirken 2022 yılında toplam 400 çocuk bu hizmetten faydalandı.

SÜNNET HİZMETİ STERİL BİR ORTAMDA YAPILIYOR

Sünnet organizasyonunda çocukların kirveliğini Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel yaparken organizasyona Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, aileler ve çocukları katıldı. Belediye’ye başvurarak kayıt yaptıran ailelerin gelmesiyle birlikte sünnet programı dua töreni ile başladı. Aileler ve çocuklar, Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde uzman sağlık personelleri tarafından, hijyenik ve steril ortamda, sağlık kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen sünnet hizmetinden sırayla yararlandı.

ÇOCUKLARIN KİRVELİĞİNİ YÜKSEL YAPTI

Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen organizasyona katılan Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel çocukların kirveliğini yaparken ailelerin bu mutlu gününe ortak oldu. Yüksel, sünnet olan çocuklara oyuncak araba, sünnet kıyafetli ve çerçeveli hatıra fotoğrafı hediye etti.

YÜKSEL: “8 YILDA 1400 ÇOCUĞUMUZ BU HİZMETİMİZDEN FAYDALANDI”

Çocuklara kirvelik yapan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz tatilinin başlamasıyla birlikte periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz sünnet organizasyonlarımıza devam ediyor. 150 çocuğumuzu bu organizasyonda sünnet ettiriyoruz. 2022-23 yılı eğitim yılı öncesi son sünnet organizasyonumuzu gerçekleşirdik. Bu yıl toplamda 400 çocuğumuza bu hizmeti verdik. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müzü faaliyete geçirdiğimiz 2014 yılından bu yana 1400 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Alanya Belediyesi çocuklarımızın sadece bu organizasyonunda değil her an yanında. Onlara ETÜT, kreş, yurt gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz. Çocuklarımızı burada sadece sünnet ettirmiyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızı çeşitli hediyelerle de mutlu ediyoruz. Bu eğitim öğretim yılında bütün çocuklarımıza başarılar dilerim.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.