DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22790841,35%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA AHMET İÇİN BİRLİK OLDULAR

ALANYA’DA AHMET İÇİN BİRLİK OLDULAR

ABONE OL
16:19 - 2 Nisan 2021 16:19
ALANYA’DA AHMET İÇİN BİRLİK OLDULAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Alanya Kadın Kolları SMA tip 2 hastası Ahmet bebeğin tedavisi için ‘Ahmet’e Umut Ol’ isimli kermes düzenledi. Parti binası önündeki kermese CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı avukat Mehmet Can Karagöz, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz, ADD Alanya Şubesi Başkanı Zuhal Sirkeli ile belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“TEK GAYEMİZ AHMET’İN İLACINA KAVUŞUP AYAĞA KALKMASI”

SMA Tip 2 hastası Ahmet’in herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu belirten Karagöz, ona umut olunması gerektiğini söyledi. Karagöz, “Ahmet’in ailesine umut olmamız gerekiyor. Ahmet’e ufak bir katkımız olsun istedik. Tek gayemiz Ahmet’in ilacına kavuşup ayağa kalkması. Ahmet ayağa kalkıncaya kadar biz elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Lütfen sizler de bizlere yardım edin, Ahmet’i beraber ilacına kavuşturalım” dedi.

“EKONOMİDEKİ SALLANTIDAN DOLAYI ÇALIŞMALAR KURA KURBAN GİDİYOR”

Emeklerinden dolayı CHP Kadın Kolları’na teşekkür eden Karadağ da, “Ahmet bebeğimizin gerçekten parasal bir yardıma ihtiyacı var. Dolayısıyla tüm halkımızın duyarlılık göstererek SMA hastası Ahmet bebeğimize hem standımıza uğrayarak hem de özel hesaplarından yardım etmesi bir insanlık görevi. Bir konuya daha değinmek istiyorum. Ahmet bebeğimizin hasta olduğu dönem içerisinde 2,5 milyon dolara ihtiyacı vardı. O dönem içerisinde bu 17 milyon tutara denk geliyordu. Ancak bugün döviz kurundaki dalgalanmalar ile beraber 2,5 milyonla çarptığımız zaman karşımıza 20 buçuk milyon liralık bir meblağ çıkıyor. Dolayısıyla Biz Ahmet bebeğimiz için çaba sarf ediyoruz. Tabiki sağlığına kavuşması, top oynaması için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız ancak ne yazık ki ülkemizde ekonomideki sallantılardan dolayı yaptığımız bunca çalışmalar bir yerde kura kurban gidiyor. Dolayısı ile ben bir an önce hükümetin bu tür hasta kardeşlerimize devlet eliyle yardım etmesi ve bu konunun milli bir mesele olması talebini dile getiriyorum. Haftaya cuma da yine kermes burada devam edecek” diye konuştu.

“HERKES ELİNDEN GELDİĞİ KADARIYLA KATKI SUNMAK İSTİYOR”

Karagöz öncülüğünde hazırlanan organizasyona destek olmak için kermese katıldığını dile getiren Sirkeli ise, “Gerçekten çok büyük duyarlılık gösteren vatandaşlarımız var. Herkes elinden geldiği kadarıyla katkı sunmak istiyor. Karagöz’e bu duyarlılık ve özveri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“AHMET’İN ZAMANI GİTTİKÇE DARALIYOR”

Ahmet bebeğin babası Abdülkerim Çaltı da, “Herkese ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Bizim biraz daha birbirimize maddi ve manevi olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Ahmet’in zamanı gittikçe daralıyor. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.