DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20892641,15%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Ahmet Şerif İzgören’e yoğun ilgi

Alanya’da Ahmet Şerif İzgören’e yoğun ilgi

ABONE OL
14:33 - 15 Aralık 2021 14:33
Alanya’da Ahmet Şerif İzgören’e yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

3. Alanya Kitap Günleri’nin söyleşi programına konuk olan Ahmet Şerif İzgören dün akşam salonu dolduran kalabalığa hitap etti. İzgören, “Kendi doğrusu olmayanlar başkalarının doğrularının peşinden gider. Sanatı ve edebiyatı hayatımıza katmalıyız” dedi.
Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3. Alanya Kitap Günleri devam ediyor. Kitap fuarıyla birlikte her gün alanında uzman konuşmacılar, yazarlar, sosyologlar, kişisel gelişim uzmanları, tarihçiler, öğretim görevlileri ve sağlıkçılar da söyleşileriyle vatandaşlar ve öğrencilerle birlikte oluyor. Kitap Günleri’nin 5. gününde yönetim modelleri, beden dili ve liderlik gibi konularda Türkiye’nin en başarılı isimleri arasında yer alan yazar Ahmet Şerif İzgören bir söyleşi yaptı. Söyleşiye Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, STK temsilcileri, Alanya Yaşam Tasarım Okulları yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“KENDİ DOĞRUSU OLMAYANLAR BAŞKALARININ DOĞRULARININ PEŞİNDEN GİDER”

Söyleşine anekdotlar ve yaşanmış hikâyelerle başlayan yazar İzgören, ülkenin bütünlüğü için etnik kökenlerle uğraşmak yerine bilgiye odaklanılması gerektiğini vurguladı. İzgören, “Kendi doğrusu olmayanlar başkalarının doğrularının peşinden gider. Sanatı ve edebiyatı hayatımıza katmalıyız.” dedi.

“HER ZAMAN IŞIĞA DOĞRU YÜRÜYÜN, EMEKSİZ YEMEK OLMAZ”

Özellikle gençlere hitap eden Ahmet Şerif İzgören, “Her zaman ışığa doğru yürüyün, emeksiz yemek olmaz. İşinize saygılı olun, sevin; herkes sizi parmakla göstersin. İşinizi iyi yapın, ışıldarsınız” ifadelerini kullandı. İzgören, “Bilgi içeri girsin diye Alanya Belediyesi bu kitap fuarıyla kapıları açtı. Kitap fuarı, ışığa doğru giden yolu aydınlatıyor.” dedi. İzgören, işe saygıyla ilgili İstanbul Maltepe Yalı Mahallesi’ndeki temizlik işçisi Gazi Ceran heykelini örnek gösterdi. Söyleşinin sonunda Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, Ahmet Şerif İzgören’e teşekkür ederek Alanya’nın fethinin 800. yılı anısına hazırlanan tabloyu hediye etti. İzgören, daha sonra iş, yönetim ve kişisel gelişim konularında yazdığı kitaplarını okuyucuları için imzaladı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.