DOLAR 32,3748 0.17%
EURO 35,0083 -0.23%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2257475-1,12%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA ALPARSLAN TÜRKEŞ’E VEFA ÖRNEĞİ

ALANYA’DA ALPARSLAN TÜRKEŞ’E VEFA ÖRNEĞİ

ABONE OL
09:20 - 26 Kasım 2020 09:20
ALANYA’DA ALPARSLAN TÜRKEŞ’E VEFA ÖRNEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’daki ülkücüler tarafından, Alparslan Türkeş’in doğum gününde Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucusu Merhum Alparslan Türkeş’in 103. doğum günü nedeniyle, Alanya’da adına bir hatıra ormanı oluşturuldu. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ ve ülkücü gençlerin projesi, bugün Sapadere Mahallesi’nde bulunan geçtiğimiz yıllarda çıkan yangında büyük zarar gören bir bölgede yapıldı. Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. yıl dönümüne binaen 103 fidan, ülkücüler tarafından toprakla buluşturuldu. Bu güzel etkinliğe Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ ve ülkücü gençlerin yanı sıra, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu ile Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Toksöz ve Mehmet Ali Tekin katıldı.

Proje hakkında konuşan Demirağ, “Başbuğun Fidanları adıyla düzenlediğimiz etkinlik kapsamında Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 103. ad gününe ithafen, Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle Sapadere Köyü sınırları içinde kalan yangın bölgesine 103 fidan dikimini gerçekleştirdik.

“Her genç bir fidan, her fidan bir hayat” sloganı ile düzenlediğimiz ve Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in adını vererek oluşturduğumuz hatıra ormanına Belediye Başkan Yardımcımız Tunahan Kasapoğlu, Belediye Meclis Üyelerimiz Mustafa Toksöz, Mehmet Ali Tekin ve Ülkü Ocaklı gençlerimiz ile birlikte katıldık.” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.