DOLAR 32,4958 -0.15%
EURO 34,9482 0.27%
ALTIN 2.435,060,50
BITCOIN 2063966-2,22%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA ASKER UĞURLAMAYA ÇEKİ DÜZEN!

ALANYA’DA ASKER UĞURLAMAYA ÇEKİ DÜZEN!

ABONE OL
08:51 - 5 Temmuz 2020 08:51
ALANYA’DA ASKER UĞURLAMAYA ÇEKİ DÜZEN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beykoz’da sosyal mesafeyi hiçe sayıp asker uğurlaması yapan kişilerle ilgili eleştirilerde bulundu. “Maalesef bu görüntüler ile zinhar değil… Bu görüntüler sadece koronadan dolayı değil toplumsal sorumluluk açısından da kabul edilebilir değil.” diyen Soylu, “Bu yanlışı ceza ve takip ile çözebiliriz, Ancak herkesin polisi kendi vicdanıdır. Unutmayalım!’ ifadelerini kullandı.
İstanbul Beykoz’da asker eğlencesi için yasağa rağmen araç konvoyu yapan kişiler meşale yakıp havaya ateş açtı. Gruptakiler sosyal mesafeyi hiçe sayarak eğlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu ifadeleri kullandı: “Askere gitmek, askerlik yapmak şereftir. Kınalı kuzularımız şanla, şerefle, dua ile vakar ile gönderilmeli…Maalesef bu görüntüler ile zinhar değil… Bu görüntüler sadece koronadan dolayı değil toplumsal sorumluluk açısından da kabul edilebilir değil. Abartı, geleneğimizde, kültürümüzde ve inancımızda yoktur. Bu yanlışı ceza ve takip ile çözebiliriz, Ancak herkesin polisi kendi vicdanıdır. Unutmayalım!”

Bakan Soylu’nun bu açıklamasından sonra Alanya’da da zaman zaman gözlenen abartılı asker uğurlama törenlerine Alanya Emniyet Müdürlüğü ile Alanya Jandarma Komutanlığı’nın denetim yapması bekleniyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.