DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074828-1,51%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da başardım, sıra Beşiktaş’ta

Alanya’da başardım, sıra Beşiktaş’ta

ABONE OL
10:16 - 7 Temmuz 2021 10:16
Alanya’da başardım, sıra Beşiktaş’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Beşiktaş’ın yeni transferi Salih Uçan, “Hedefim ilk önce Beşiktaş formasını sahiplenmek. Aldığım yerden sonuna kadar götürmek istiyorum. Sergen hoca da transferde etkiliydi. Hedefim formayı kapmak, vermemek ve şampiyonluklar kazanmak” dedi. Beşiktaş’ın yeni transferi Salih Uçan, siyah-beyazlı takımın yeni sezon öncesi ilk idmanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Uçan, “Çok mutluyum. Alanya’da güzel bir sezon geçirdim. 2 sene sonunda Alanya kararımın ne kadar doğru olduğunu Beşiktaş formasını giyerek göreceğim. Benim için yeni bir macera başlıyor. Ümit ediyorum ki hem benim hem de kulüp tarafından doğru tercih olur. Güzel günler beni bekliyor” dedi.

ALANYA’DA BAŞARDIM, SIRA BEŞİKTAŞ’TA

Geçen sezonun sonunda yaşadığı sakatlığını atlattığını belirten Salih Uçan, “Sakatlıkla ilgili bir şeyim kalmadı. Bir iz bulunuyor. Onun dışında 1 ay sonra geçecek bir durumdu. Hiçbir sorun ya da bir ağrım yok. Yeni sezon için ümit ediyorum ki oynayabildiğim kadar oynarım. Takımıma gol ve asist katkısı veririm. Sadece skor olarak değil mücadele olarak da en güzelini yapmak istiyorum. Her şeyin en güzelini başarabilmeyi istiyorum. Alanya’da bunu başardım. Beşiktaş’ın hedefi kupa kazanmaktır, benim de hedefim bu. Beşiktaş formasını sahiplenmek ve oynamak istiyorum. Formayı aldığımda sonuna kadar götürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

ALANYA’DA GÜZEL 2 SENE GEÇİRDİM

Beşiktaş’a transfer olma süreciyle ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Uçan, “Transfer süreci kolay olmadı. Alanya’da güzel 2 sene geçirdim. Diğer takımlar da evet beni istedi, onlara da teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ı tercih etmemde çok fazla sebep var. Bucaspor zamanında da beni istemişlerdi. O zaman olmamıştı. Kısmet bu zamanaymış. Şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi ve Sergen Hoca olması benim için bir etken oldu. Onun için tercih ettim. Sergen hoca da transferde etkiliydi. 2013’te Sergen Hoca yorumcuyken benim hakkımda söyledikleri de beni etkiledi. Hedefim formayı kapmak, vermemek ve şampiyonluklar kazanmak ” ifadelerini kullandı.

“8 NUMARADA KENDİMİ RAHAT HİSSEDİYORUM”

Alanyaspor’da çok farkı mevkilerde görev almasına rağmen en çok 8 numaralı pozisyonda rahat ettiğini açıklayan Salih Uçan, “6 numara da 8 numara da 10 numara da oynadım. Kendimi en iyi hissettiğim yer, 8 numara” dedi. Öte yandan deneyimli oyuncu, Beşiktaş’ta da 8 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.