DOLAR 32,5298 0.21%
EURO 34,8753 0.3%
ALTIN 2.476,790,61
BITCOIN 1997908-3,86%
Antalya
20°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da başkan adayı bugün görevinden istifa ediyor I ÖZEL HABER

Alanya’da başkan adayı bugün görevinden istifa ediyor I ÖZEL HABER

ABONE OL
08:19 - 15 Eylül 2021 08:19
Alanya’da başkan adayı bugün görevinden istifa ediyor I ÖZEL HABER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER / ALPER KUTAY

Önümüzdeki aylarda yapılacak oda seçimleri öncesi adaylar sahaya inmeye başladı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in aday olmayacağını ilan etmesi ve Alanya Belediye Başkan Adayı olmayı planladığı şu günlerde, ALTSO için Bilal Gömeç, Tunahan Toksöz ve Eray Erdem sahaya inip çalışmalara başladı. Halen ALTSO Başkan Yardımcısı olan Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Başkanı olan Sri Lanka Fahri Konsolosu Ali Kamburoğlu’nun da seçimlere kısa bir süre kala son kadarını verip sahaya inebileceği belirtiliyor.

Öte yandan Alanya’nın en büyük meslek odalarından olan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına da şimdiden 4 aday talip oldu. Mevcut başkan Nuri Demir’in yeniden aday olacağı belirtiliyor. Alaiye Kasap sahibi Selman Arıkan’ın adaylığını aylar önce ilan etmesinin ardından gözler, geçen seçimde Nuri Demir’in karşısına aday olarak çıkan Duran Şimşek’e çevrilmişti. Duran Şimşek’in de sahaya inerek batıda doğuya esnaf ziyaretlerine başladığı ve destek arayışlarına hız verdiği öğrenildi.

Alanya’nın sevilen genç işadamlarından, Cikcilli’deki Migros AVM içerisindeki Türkmenoğlu Baklava’nın işletmecisi Fatih Nizam da uzun süredir sahada. Yakın çevresinden ve iş dünyasından geniş destekler alan Fatih Nizam’ın şansının da yüksek olduğu belirtiliyor.

Bu arada Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı, iş adamı Orhan Maraşlıoğlu da Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na talip olduğunu açıkladı. “Maraşlıoğlu, “Alanya’da bulunan esnaflardan gelen yoğun istek ve talep üzerine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday oldum” dedi.

Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir’in yönetiminde Denetim Kurulu Başkanı olan Selman Arıkan’ın bugün saat 10.30’da odaya giderek istifasını vereceği de edinilen bilgiler arasında.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.