DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22750060,54%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da bu da oldu ! Arap turistin ‘Her şey dahil’ yorumu pes dedirtti

Alanya’da bu da oldu ! Arap turistin ‘Her şey dahil’ yorumu pes dedirtti

ABONE OL
15:27 - 19 Nisan 2022 15:27
Alanya’da bu da oldu ! Arap turistin ‘Her şey dahil’ yorumu pes dedirtti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da Herşey Dahil (HD) sistemiyle tatil yapan Norveç pasaportlu Arap turist, gece bindiği taksinin ücretini “HD tatildeyim” diyerek ödemeyi reddetti. Taksi ücretini otelin ödemesini isteyip, olay çıkaran turist önce gözaltına alındı, ardından otelden kovuldu

Alanya’nın Kleopatra bölgesinde bulunan Riviera Otel sahibi Hasan Tahsin Sipahioğlu’nun oğlu, otelin yöneticilerinden Tevfik Sipahioğlu, trajikomik skandalı sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından duyurdu. Sipahioğlu, mesajlarında aynen şu ifadelere yer verdi: “Norveç pasaportlu, Arap kökenli alkollü bir turist gece vakti taksiciye ödemesini yapmıyor, bizim vermemizi istiyor. Vermeyince çalışanlara hakaret ederek saldırıyor. Polis çağrılıyor ve ‘Ben Norveçliyim, bana dokunamazsınız’ diyor. Boyu da 1.66 ama artistliği boyundan büyük. Polis gelip sadece ifade alabileceğini fakat yabancı olduğu için yine işlem yapılmayıp, salınacağını söylüyor. Elbette ne yapılması gerektiğinin herkes farkında lakin polisimizi bile o kadar pasifleştirdiler ki adamlar gerçekten görevini yapsa neden yaptın diyecekler!
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını ayaklar altına alan, itibarını yabancılara karşı iki paralık eden zihniyete yazıklar olsun! Adamı kovduk. Haddini bilmez yabancı turistleri kovmanın cezası yok Allah’tan.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.