DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BITCOIN 22767660,56%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da büyük beğeni toplayan o projenin protokolü imzalandı

Alanya’da büyük beğeni toplayan o projenin protokolü imzalandı

ABONE OL
17:03 - 31 Mart 2022 17:03
Alanya’da büyük beğeni toplayan o projenin protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanyaspor Kulübü ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Anne Beni Maça Götür” protokolü imzalandı.

Alanya’da eğitim gören öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve sportif anlamda da kendilerini geliştirmeleri ve Alanya’yı Süper Lig’de temsil eden Alanyaspor’a gereken desteğin verilmesi amacıyla Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz arasında; Alanyaspor’un Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakalarında geriye kalan son 5 maçını öğrenciler, anneleri ve öğretmenlerin ücretsiz izleyebileceği “Anne Beni Maça Götür” protokolü imzalandı.

“BU PROTOKOLLE ORTAK DEĞERİMİZ ALANYASPOR ETRAFINDA BULUŞACAĞIZ”

Protokol imza töreninde konuşan Kaymakam Ürkmezer “Alanyaspor kentimizi gerek süper ligde gerek Türkiye kupasında ve Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil ediyor ve etmeye de devam edeceğine inanıyoruz. “Anne Beni Maça Götür” protokolü tüm Alanyalı vatandaşlarımızı ortak değerimiz olan Alanyaspor etrafında buluşturacak. Biz öğrencilerimizin sadece akademik anlamda değil sosyal, kültürel ve sportif anlamda da donanımlı olmalarını istiyoruz. Ahenk Projesi kapsamında imzalayacağımız bu protokol çocuklarımızın spor ruhunu yaşamaları ve kentimizin bir değeri olan Alanyaspor’u takip etmelerine olanak sağlayacak. Bu kapsamda öğrencilerimizin hem fair play hem spor ruhu hem de sportif anlamda kendilerine katkı sağlayacağına inandığım bu projenin kentimize hayırlı olmasını diliyorum ve bu projeye destek veren sayın Aytemiz Alanyaspor Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’na, Alanyaspor kulüp yöneticilerine ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

“ALANYASPOR’UMUZU HER ANLAMDA DESTEKLEMELİYİZ”

Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının ardından söz alanAlanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu “Alanyaspor’umuz ligde önemli bir konumda ve Türkiye kupasında da yarı final oynayacak. Bizlere düşen görev ise Alanyaspor’umuzu her anlamda destekleyerek takımımıza sahip çıkmaktır. Anne Beni Maça götür kampanyamız ile ligdeki son 5 maçımızı öğrencilerimiz, anneleri ve öğretmenlerimize ücretsiz olarak izleme imkanı sunuyoruz. Bu vesileyle Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

“ALANYASPOR, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ”

Alanyaspor bizim ortak değerimiz diyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise “Öğrencilerimizin spora sevgisinin ve ilgisinin böyle güzel bir projede buluşması son derece önemlidir. Ben buradan tüm öğrencilerimizi ve annelerini Alanyaspor’umuzun ligdeki son maçlarını izlemeye davet ediyorum projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.

“ALANYASPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da böyle bir projenin hem Alanyaspor’a hem de öğrencilere katkı sunacağını belirterek projeye katkıları için Alanyaspor yönetimine teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.