DOLAR 32,3664 0.14%
EURO 34,9758 -0.31%
ALTIN 2.324,180,22
BITCOIN 22806580,51%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da çocuklarını öldüren cani baba gözaltına alındı

Alanya’da çocuklarını öldüren cani baba gözaltına alındı

ABONE OL
12:28 - 21 Mayıs 2022 12:28
Alanya’da çocuklarını öldüren cani baba gözaltına alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ukrayna’da yaşanan savaştan kaçarak Alanya’ya yerleşen baba, cinnet getirerek 4 ve 6 yaşındaki çocuklarını bıçaklayarak öldürdü. Baba gözaltına alınırken, çocukların cenazesi morga, anne ve anneanne emniyete götürüldü.
Olay, sabah 08.30 sıralarında Alanya’nın Saray Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, savaştan kaçarak ilçeye yerleşen Ukraynalı O.N.’nin eşi Y.N., eşinin çocuklarını bıçaklayarak öldürdüğünü belirtip çevrede bulunan vatandaşlardan yardım istedi. Kadının yardım çığlıklarına koşan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde evdeki 4 yaşındaki erkek çocuk K.N. ile 6 yaşındaki kız kardeşi T.N.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Katil zanlısı O.N. ise olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cinnet getiren kocanın eşi Y.N.’yi de öldürmeye çalıştığı, kadının kendini bir odaya kilitleyerek kurtulduğu öğrenildi.
Olay yeri inceleme ve savcılık incelemelerinin ardından babaları tarafından öldürülen iki çocuğun cansız bedeni Alanya Belediye Morguna kaldırıldı. Anne Y.N, ve anneanne polis ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ekip aracına bindirilen ailenin soğukkanlı halleri dikkatlerden kaçmadı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.