DOLAR 32,5012 0.16%
EURO 34,8133 0.22%
ALTIN 2.488,101,06
BITCOIN 2047241-0,20%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da din görevlileri Ramazan öncesinde istişare toplantısında buluştu

Alanya’da din görevlileri Ramazan öncesinde istişare toplantısında buluştu

ABONE OL
15:05 - 22 Mart 2023 15:05
Alanya’da din görevlileri Ramazan öncesinde istişare toplantısında buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü tarafından Ramazan ayı öncesi din görevlileri arasında çalışma birliğini sağlamak ve Ramazan ayı hizmetlerini değerlendirmek üzere İlçe Müftüsü İhsan İlhan başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2023 yılının Ramazan ayı teması afet ve felaketlerde toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla ‘’Ramazan ve Dayanışma’’ olarak belirlendi. Bu kapsamda gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından Ramazan ayı boyunca ilçemizde gerçekleştirilecek olan yardım faaliyetleri, irşat hizmetleri, camilerle ilgili alınması gereken tedbirler, ibadetlerle ilgili alınacak tedbirler ile Ramazan ayı içerisinde yapılacak olan din hizmetleri konusunda nelerin yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

“NELER YAPABİLECEĞİMİZE DAİR İSTİŞARE YAPTIK”

Toplantı hakkında bilgiler veren İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan “Rahmet, bereket, mağfiret ve dayanışma iklimi olan Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kılacağımız ilk teravih namazının ardından 23 Mart Perşembe günü tutacağımız ilk oruç ile bu mübarek aya girmiş olacağız. Ramazan ayı öncesi görevlilerimizle yaptığımız toplantıda Ramazan ayı boyunca ilçemiz genelinde neler yapabileceğimize dair bir istişare yaptık. Toplantı vesilesiyle geçen ayların muhasebesini yaptık ve gelecek ayın plan ve projelerini hazırladık. Müftülüğümüz olarak ilçemiz genelinde yapmış olduğumuz vaaz, irşat ve diğer dini programlarla ilgili bir değerlendirmede bulunduk” dedi. Giritlioğlu Mustafa Uğuz Camii’nde düzenlenen toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.