DOLAR 32,5568 0.01%
EURO 34,9423 0.14%
ALTIN 2.430,210,31
BITCOIN 2054826-4,46%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA EV TEMİZLİKÇİSİ KADINA BÜYÜK AYIP

ALANYA’DA EV TEMİZLİKÇİSİ KADINA BÜYÜK AYIP

ABONE OL
09:34 - 14 Şubat 2021 09:34
ALANYA’DA EV TEMİZLİKÇİSİ KADINA BÜYÜK AYIP
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Geçimini sağlamak ve evin bütçesine katkı sağlamak için dar gelirli ailelere mensup kadınların ev temizliğine gitmelerine geçtiğimiz yıllarda yasal düzenleme geldi ve kadınlara günübirlik sigorta şartı getirildi. Her ne kadar yasal düzenlemeler yapılıyor olsa da, bazı kendini bilmez ev sahibi kadınların, ev temizliğine gelen kadınlara yaptıkları uygunsuz davranışlar büyük tepki çekmeye devam ediyor.

Sosyal medyada kurulan “Alanya Dayanışması” adlı bir sayfaya şikayetini yazan ve gördüğü bir olayı aktaran Hülya Karadayı adlı bir kadının anlattıkları, “Bu kadarına da artık pes” dedirtti.

İşte, ismi açıklanmayan ve ev temizliğine giden bir kadının başından geçenler…

“Terbiyesizliğin dik alası. Ne yazık ki bazı kadınlar var, bir şekilde paraya kavuşmuşlar ama insanlıklarından nasiplerini alamamışlar. Tüm hırçınlıklarını, kibirlerini, terbiyesizliklerini emeği karşılığı karnını doyurmak zorunda olanlardan çıkarıyorlar.

Bir annemiz, çocuklarının karnını doyurabilmek için ev temizliğine gidiyor, Alman arkadaşlarım kendisinden çok memnun. Kendi aralarında da ‘ekmek parasını çıkartsın’ diye Mahmutlar – Kargıcak, muhtemelen dağ tarafında yaşayan bir Türk kadına da yollamışlar. Bu kadın kendisini otobüsten indikten sonra almış, tepelerde bir yerdeki villasına götürmüş.

Ama densiz kadın, emekçi annemizi o kadar aşağılamış, o kadar hırpalamış ki zalim kadın, kadıncağız 3 saat temizlikten sonra ağlaya ağlaya evden atmış kendisini, beş para vermeden ve ıssız, vasıta geçmeyen bir yermiş üstelik. Kadıncağız üstüne dünya kadar yolu da yürümek zorunda kalmış.  Aslında bizzat ağzının payını vermek isterdim ama annemiz telefon numarasını o sinirle silmiş, evi de tam hatırlamıyor, belli bir duraktan arabayla alınıp villaya götürülmüş. Böyle hemcinslerimi Allaha havale ediyorum. Rabbim onlara anladıkları dilden tez zamanda versin hak ettiğini.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.