DOLAR 32,3417 0.24%
EURO 35,1656 0%
ALTIN 2.302,931,13
BITCOIN 22930322,70%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da ‘Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri’ne yoğun ilgi

Alanya’da ‘Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri’ne yoğun ilgi

ABONE OL
15:48 - 7 Temmuz 2022 15:48
Alanya’da ‘Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri’ne yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ülkü Ocakları tarafından ‘Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri’nde sahne alan söyledikleri birbirinden güzel türkülerle binlerce kişiyi unutulmaz anlar yaşattı.

Alanya Ülkü Ocakları tarafından “Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri Alanya Belediyesi arkasında oluşturulan konser alanını dolduran binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Konsere Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Yıldız, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. “Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri’nde Ümran Gülcan, Ozan Manas ve Ali Kınık sahne aldılar. Gülcan ve Ozan Manas’ın şarkılarına eşlik edip, alkışlarla tempo tutarak coşan Alanyalılar, Ali Kınık’ın sahne almasıyla unutulmaz bir konser yaşadı. Konserin ardından Başkan Yücel ve MHP İlçe Başkanı Türkdoğan sahne alan sanatçılara hediyeler takdim etti.

YAVUZ UYSAL’DAN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal, “Alanya Ülkü Ocakları olarak “Ezelden Ebede 800. Yıl Gençlik Konseri” adıyla düzenlemiş olduğumuz konser programına katılımlarıyla bizleri onurlandıran sanatçılarımız Ali Kınık, Ümran Gülcan ve Ozan Manas’a Alanya’mıza yaşattıkları bu muhteşem gece için teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ederek bizleri onore eden kıymetli protokolümüze, değerli hemşehrilerimize ve tabiiki organizasyonun başından sonuna büyük çaba sarf ederek bu güzel gecenin oluşumuna katkı sunan değerli ocak yönetimime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.