Ramazan-ı Şerif öncesinde “tenceresi kaynamayan kalmasın” diyen Genç MÜSİAD üyeleri, hazırladıkları erzak kolilerini kapı kapı dağıttı.
Genç MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Tunahan Karapulat ve ekip arkadaşları, Alanya merkez ve kırsalda tespit ettikleri evlere erzak kolisi yardımında bulundu. Genç MÜSİAD önceden belirlenip kayda alınan be yeni tespit edilen evlerde Ramazan Ayının hüzünle başlamaması için hummalı bir çalışma yürütüp yaklaşık bin koli erzak dağıttı.
Karapulat, “Bu ayın manevi ruhuna uygun davranmak yardımseverliğin önemini hem anlamak hem anlatmak için tespit ettiğimiz hanelere kolileri ulaştırdık. Katkı sunan hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Tutulan oruçlar ve yapılan yardımların kabul olmasını niyaz ederim” dedi.
ASAYİŞ
14 Temmuz 2025ASAYİŞ
14 Temmuz 2025MANŞET
14 Temmuz 2025ASAYİŞ
14 Temmuz 2025EKONOMİ
14 Temmuz 2025ASAYİŞ
14 Temmuz 2025ASAYİŞ
14 Temmuz 2025
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.