DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2258276-1,05%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA GENÇLERDEN ÖRNEK KAMPANYA

ALANYA’DA GENÇLERDEN ÖRNEK KAMPANYA

ABONE OL
15:18 - 8 Nisan 2020 15:18
ALANYA’DA GENÇLERDEN ÖRNEK KAMPANYA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın önce 65 yaş ve üzeri, ardından 20 yaş ve altı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik getirilen sokağa çıkma kısıtlamasının yanı sıra pek çok sektörde işyeri kapatma kararının ardından ülke genelinde olduğu gibi Alanya’da da binlerce vatandaş evine hapsoldu. İşinden ayrılan, işyerini açamayan veya iş bulamayan pek çok vatandaşa devlet yardım eli uzatırken, gönüllü hayırseverler de kendi imkanlarıyla yardım toplayarak ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırmaya çalışıyor. Bu amaçla Alanya’da pek çok gönüllü vatandaş gibi bir araya gelen 30 kişilik Yardım Eli Alanya grubu da Alanya Belediyesi ile koordineli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya başladı.

Yardım Eli Alanya grubunun liderliğini üstlenen, Kale yolu üzerindeki Maldan Restoran‘ın işletmecisi Kayacan Karabeyoğlu, ekibiyle birlikte, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü’nden aldıkları ihtiyaç sahibi vatandaşların isimlerinin yazılı olduğu listeyle yardım paketlerini vatandaşlara ulaştırmaya başladı. Hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyleyen Kayacan Karabeyoğlu, kendilerine ınstagram üzerinden ulaşan ve uzun yıllardır Alanya’da yerleşik olarak yaşayan İsveç vatandaşı Johanna Valberg‘in de hem kendi ülkesinden hem de diğer Avrupa ülkelerinden dostları vasıtasıyla yardım topladıklarını, binlerce yardım kolisini özellikle Alanya kırsalındaki vatandaşlara ulaştırmaya başladıklarını kaydetti.

Bu konuda özellikle Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibinden büyük destek aldıklarını ifade eden Kayacan Karabeyoğlu, “Çevresinde yardıma ihtiyacı olan veya kendisi yardım isteyen vatandaşlarımız olursa bize “yardimeli_alanya” ınstagram hesabımızdan ulaşabilirler. Gücümüz yettiğince herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu konuda bize destek veren hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.