DOLAR 39,7257 0.16%
EURO 45,8826 0.2%
ALTIN 4.295,440,13
BITCOIN 4103709-1.19337%
Antalya
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da görev yapan genç Astsubay hayatını KAYBETTİ

Alanya’da görev yapan genç Astsubay hayatını KAYBETTİ

ABONE OL
14:04 - 15 Mayıs 2025 14:04
Alanya’da görev yapan genç Astsubay hayatını KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da görev yapan 23 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Merve Yiğit, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybederek memleketi Karaman’ın Ermenek ilçesinde toprağa verilmek üzere uğurlandı.

Alanya’da görev yapan Jandarma Astsubay Çavuş Merve Yiğit (23), geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Alanya’yı yasa boğan bu acı kayıp, özellikle görev arkadaşları ve ailesini derinden sarstı. Merve Yiğit, görevine olan bağlılığı ve disipliniyle tanınıyordu. Henüz mesleğinin başında kaybettiğimiz Yiğit, Alanya’da büyük bir boşluk bıraktı.

Yiğit’in cenazesi, 15 Mayıs Perşembe günü Alanya’dan memleketi Karaman’ın Ermenek ilçesine gönderilmek üzere uğurlandı. Cenaze törenine Alanya halkı, askeri erkan ve sevenleri katıldı.

Baba Ali Yiğit’in de emekli bir astsubay olması, ailedeki güçlü mesleki bağları daha anlamlı kıldı. Merve Yiğit’in vefatı, Alanya’da uzun süre unutulmayacak bir kayıp olarak kalacak.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP