DOLAR 32,3512 0.29%
EURO 35,1638 -0.01%
ALTIN 2.310,011,44
BITCOIN 22937433,74%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da görev yapan uzman çavuş memleketinde toprağa verildi

Alanya’da görev yapan uzman çavuş memleketinde toprağa verildi

ABONE OL
17:45 - 27 Ekim 2022 17:45
Alanya’da görev yapan uzman çavuş memleketinde toprağa verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da doktor kontrolü için hastaneye giderken meydana gelen trafik kazasında 8 aylık oğluyla birlikte yaşamını yitiren Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’nda uzman çavuş olarak görev yapan Muhammed Mustafa Özdemir memleketi olan Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde toprağa verildi.

Kaza, dün Döşemealtı’nda meydana geldi. Antalya istikametine seyir halinde olan Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Özdemir yönetimindeki 03 ACY 988 plakalı otomobil, Dağbeli Mahallesi sınırlarında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil adeta hurdaya dönerken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, sürücü Muhammed Mustafa Özdemir’in hayatını kaybettiğini belirledi.
Kazada ağır yaralanan eşi Zeliha ile 8 aylık bebekleri İbrahim Meriç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. İbrahim Meriç bebek, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Zeliha Özdemir’in ise hayati tehlikesinin sürdüğü, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

ALANYA SAHİL GÜVENLİK BOTUNDA GÖREV YAPIYORDU

Kazada hayatını kaybeden uzman çavuş Mustafa Özdemir’in Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’nda görev yaptığı öğrenildi. Dinar’da düzenlenen cenaze törenine; Özdemir ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sahil Güvenlik Komutan Yardımcısı Tümamiral Cengiz Fitöz, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, askeri erkan, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde Özdemir’in kız kardeşinin feryatları ise yürekleri dağladı. Özdemir’in Türk bayrağına sarılı tabutu tören sonrası Dinar Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.