DOLAR 32,5809 0.01%
EURO 34,9158 0.12%
ALTIN 2.425,740,12
BITCOIN 2097294-3,42%
Antalya
23°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YOK!

ALANYA’DA HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YOK!

ABONE OL
22:04 - 6 Mayıs 2020 22:04
ALANYA’DA HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YOK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Valiliklere gönderilen genelgede bu hafta sonu Alanya’da sokağa çıkma yasağı olmayacak. Sokağa çıkma yasağı sadece 24 ilde uygulanacak. Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında büyükşehir statüsündeki Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak olmak üzere 24 ilde vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlandığı belirtildi.

Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Cuma günü market, bakkal ve manavlar saat 23.00’e kadar faaliyetlerine devam edebilecek. Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal ve manavlar kapalı olacak.

Cumartesi ve Pazar günü ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri, ayrıca tatlı üretiminin yapıldığı/satıldığı iş yerleri açık olacak. Bu iş yerlerinde sadece ekmek, unlu mamul ve tatlı satışı yapılabilecek.

Cumartesi ve Pazar günü tatlı satışı yapan iş yerleri sadece eve/adrese servis şeklinde satış yapabilecek.

Ramazan ayı münasebetiyle, sokağa çıkma kısıtlaması olan Cumartesi ve Pazar günleri sadece evlere paket servis şeklinde hizmet sunmak üzere lokanta ve restoran tarzı işyerleri, 10 Mayıs Pazar gününün “Anneler Günü” olması nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması olan Cumartesi ve Pazar günü evlere servis şeklinde hizmet sunmak üzere sadece çiçek satan iş yerleri, ilaç, tıbbi cihaz, tıbbi maske ve dezenfektan üretimi, nakliyesi ve satışına ilişkin faaliyetleri yürüten iş yerleri, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri, içme suyu dolum tesisleri ile içme suyu, gazete ve mutfak tüpü dağıtımını yapan şirketler, oteller ve konaklama yerleri, gazete, radyo ve televizyon kuruluşları ile gazete basım matbaaları, zirai amaçlı akaryakıt satışı yapılan Tarım Kredi Kooperatifleri açık olacak.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.