DOLAR 32,5401 0.24%
EURO 34,7765 0.07%
ALTIN 2.488,581,08
BITCOIN 20598703,64%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA HOKEY RÜZGARI ESTİ

ALANYA’DA HOKEY RÜZGARI ESTİ

ABONE OL
11:23 - 7 Kasım 2020 11:23
ALANYA’DA HOKEY RÜZGARI ESTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde, Alanya Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig Müsabakaları kıran kırana bir finalle sona erdi.

2020-2021 Sezonu Kadınlar Salon Süperlig Müsabakaları 10 farklı takımın mücadelesi sonucunda Alanya’yı temsil eden Alanya Stars Hokey Kulübü Kadınlar Salon Süper ligi 9 maçta 8 galibiyetle yarışmaları 2. olarak tamamladı.

Günlerdir büyük bir heyecanla devam eden ve merakla beklenen final karşılaşmalarında, Gaziantep Polis Gücü birinci, Alanya Stars Hokey Kulübü ikinci, Gaziantep Doruk üçüncü olarak yarışmaları tamamladılar. Akabinde düzenlenen ödül töreninde sporculara başarı ödülleri takdim edildi.

Dereceye giren takımlar ödüllerini, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı, Türkiye Hokey Federasyonu yönetim kurulu üyesi, Alanya Stars Hokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Oktay, Mehmet Kaplan, Hasan Dişkaya, Mustafa Çakır, Rajap Nourani ve Türkiye Hokey Federasyonu Genel Sekreteri Taylan Mert’in elinden aldılar.

 

“BİZLER İÇİN HER BİRİ ÇOK DEĞERLİ, ÇOK KIYMETLİDİR”

 

Alanya Stars Hokey Kulübü yönetim kurulu başkanı Mahir Oktay ödül töreninden sonra yaptığı kısa açıklamada: ‘’Türkiye Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen Hokey Müsabakalarına turizmin incisi Alanya’mızda ev sahipliği yapıyor olmamız bizler için ayrı bir önem arz etmektedir. Müsabakalara katılan takımların her biri bizler için çok değerli, çok kıymetlidir. Teknik ekipler dahil dereceye giren takımları ve tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. İlaveten Alanya Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer, Belediye başkanımız Adem Murat Yücel, Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı ve Türkiye Hokey Federasyonu başkanı Sadık Karakan başta olmak üzere, desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerimize Türk sporu adına, Alanya’mız adına teşekkür ediyorum. 8-12 Kasım tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda Erkekler Salon Süper Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.