DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758961,97%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA İMAMLAR YARIŞTI

ALANYA’DA İMAMLAR YARIŞTI

ABONE OL
11:05 - 22 Mayıs 2021 11:05
ALANYA’DA İMAMLAR YARIŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü’nce 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” düzenlendi.

 

Alanya Müftülüğü’nce 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde, personelin yeteneklerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, kişisel gelişimleri ve kendilerini yetiştirmelerinin devamlılığını ve mesleklerini cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” düzenlendi. Yarışma komisyonu Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan başkanlığında, Şube Müdür Kemal Becerikli, Vaiz Yakup Kılıç, Meslek Dersleri Öğretmeni İdris Gülcan, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Abdurrahman Zahid Kaplan’dan oluştu. Yarışma komisyonu tarafından metni doğru okuma, fonetik ve diksiyon (ses tonu, vurgu), beden dili (jest, mimik) ve göz teması ile temsil, kendine güven ve dinleyenleri etkileme kriterleri üzerinden değerlendirmeler yapıldı.

Yapılan değerlendirme sonucunda Cikcilli Mah. Şanlı Cami İmam Hatibi Yunus Kapkın birinci olurken; Çamlıca Mahallesi Cami İmam Hatibi Fatih Deniz ikinci; Avsallar Mahallesi Hacılar Cami İmam Hatibi Ömer Faruk Genç üçüncü oldu. Cikcilli Mah. Şanlı Cami İmam Hatibi Yunus Kapkın, Antalya İl Müftülüğünce 19 İlçe Müftülüğünün katılımıyla yapılacak olan “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması’nda Alanya temsil edilecek.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.