DOLAR 36,4566 0.05%
EURO 38,3684 0.5%
ALTIN 3.409,65-1,35
BITCOIN 3173896-7.68665%
Antalya

PARÇALI BULUTLU

06:01

SABAHA KALAN SÜRE

Alanya’da imar davasından ceza yiyen müteahhit TUTUKLANDI

Alanya’da imar davasından ceza yiyen müteahhit TUTUKLANDI

ABONE OL
12:31 - 21 Ocak 2025 12:31
Alanya’da imar davasından ceza yiyen müteahhit TUTUKLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya’da ‘imar kirliliğine neden olma’ suçundan 3 yıl 2 ay hapis cezası alan ve bu cezadan dolayı aranan Kayserili müteahhit M.Ü. bir restoranda yemek yerken jandarmanın operasyonu sonucu gözaltına alındı. Alanya Adliyesi’ne sevk edilen M.Ü. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alanya’da kuyum, otel ve inşaat sektöründe yatırımları bulunan ünlü müteahhit M.Ü., İmar Kanunu’na aykırı yapıları nedeni ile 3 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

Bir süre önce hapis cezası nedeni ile Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın arama kararı çıkarttığı M.Ü., Pazar günü akşam Alanya Kalesi’nde ünlü bir restoranda yemek yediği esnada Jandarma Komutanlığı ekiplerinin teknik takibi sonucu yakalandı.

İnfaz Hakimliği’nce işlemleri yapılan M.Ü., Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. M.Ü.’nün Avsallar’da bulunan otelindeki fazlalıklar nedeniyle tutanak tutulduğu, Saray Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın giriş sahanlığını bodrum kata almak için kolonlara zarar verdiği için de 2024 yılında encümen tarafından 10 milyon lira ceza yazılıp binanın mühürlendiği öğrenildi. Müttehittin daha önce Demirtaş’ta restore ettiği binada da mevzuata aykırılıklar bulunmuş, para ve yıkım cezası alınmıştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Özkaya Sigorta


HIZLI YORUM YAP