DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.490,560,26
BITCOIN 20728290,40%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da inanılmaz olay! PARAYLA SATILAN DEPREMZEDE KIZ KURTARILDI

Alanya’da inanılmaz olay! PARAYLA SATILAN DEPREMZEDE KIZ KURTARILDI

ABONE OL
15:13 - 23 Şubat 2023 15:13
Alanya’da inanılmaz olay! PARAYLA SATILAN DEPREMZEDE KIZ KURTARILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER – ALPER KUTAY

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde 45 bine yakın vatandaşımız hayatını kaybederken, evleri yıkılan ya da hasar gören binlerce vatandaş başta Alanya ve Antalya olmak üzere çeşitli illerdeki otel ve yurtlara yerleştirildi.

Alanya’daki bir otelde ise inanılmaz bir skandal ortaya çıkarıldı.

Depremde evleri hasar görünce Hatay’dan Alanya’daki bir otele getirilip yerleştirilen anne, baba ve 6 çocuktan oluşan bir ailenin durumundan şüphelenen Alanya Kaymakamlığı görevlileri, ailenin TC kimlik numaralarını isteyince korkunç bir gerçek ortaya çıktı.

Anne, baba ve 5 çocuğun soy bağı birbiriyle tutarken, 13 yaşındaki kız çocuğun aile ile hiçbir bağı olmadığını fark eden Alanya Kaymakamlığı görevlileri, aileden bilgi almak istedi ancak anne ve baba kaçamak cevaplar verdi.

Bunun üzerine aile ile TC numarası ve soyadı uyuşmayan 13 yaşındaki kız çocuğu kadın psikolog eşliğinde özel bir bir odada sohbete alındı ve korkunç gerçek burada ortaya çıktı.

Öz babasının fakirlikten dolayı kendisini geçen yıl 3 bin TL karşılığında hizmetçi olarak bu aileye sattığını söyleyen 13 yaşındaki kız çocuğu, “Bütün ev işlerini bana yaptırıyorlardı. Kendileri yemek yerken bana kalan artıkları yediriyorlardı. Bana çok kötü davranıyorlardı. Şiddet, küfür, hakaret, fiziki işkence ediyorlardı. Beni lütfen ne kendi aileme ne de bu aileye vermeyin” dedi.

Korkunç gerçeği ortaya çıkaran Alanya Kaymakamlığı görevlileri, öz babası tarafından 3 bin TL’ye Hatay’lı aileye satılan 13 yaşındaki kız çocuğunu Antalya’da bir yetiştirme yurduna gönderirken, kızlarını satan baba ile kızı satın alan aileye “çocuk ticareti” yapmak suçundan suç duyurusunda bulundu ve bahse konu kişilere dava açıldı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.