DOLAR 32,3537 0.31%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.300,931,04
BITCOIN 23065053,39%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA KISITLAMA TURİSTLERE YARADI

ALANYA’DA KISITLAMA TURİSTLERE YARADI

ABONE OL
16:37 - 10 Ocak 2021 16:37
ALANYA’DA KISITLAMA TURİSTLERE YARADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da hafta sonu kısıtlamasından muaf olan turistler, sıcak havayı fırsat bilerek sahillerde güneşlenip, denize girdi.
Hava sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Alanya’da kısıtlama nedeniyle yerli halk evlerinde otururken, hafta sonu kısıtlamasından muaf olan turistler sıcak havayı fırsat bilerek soluğu sahillerde aldı. Deniz nem oranının yüzde 63, su sıcaklığının da 19 derece ölçüldüğü ilçede turistler, dünyaca ünlü Kleopatra, Keykubat ve Damlataş plajlarında güneşlenip denizin tadını çıkardı. Plajlarda yürüyüş yapan çiftler, şezlonglarda kitap okuyan turistler ve kumlarda oynayan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu.

“RUSYA ŞİMDİ ÇOK SOĞUK AMA ALANYA’DA MÜKEMMEL BİR HAVA VAR”

Rusya’dan Alanya’ya tatile gelen Natali Grinkevich (40), deniz keyfi yapmanın çok güzel olduğunu söyledi. Grinkevich, “Alanya’yı çok seviyorum. Ben buraya turist olarak geldim. Korona virüs tedbirleri de güzel. Rusya şimdi çok soğuk ama Alanya’da mükemmel bir hava var. Sıcak havayı fırsat bilerek deniz keyfi ve spor yapıyorum. Alanya’yı çok seviyorum ve Rusya’ya gitmek istemiyorum. Sadece turistler dışarı çıkabiliyor. Çocuklar ve diğer insanlar da dışarı çıkabilse çok güzel olur. Herkesin Alanya’ya tatile gelmesini istiyorum. Arkadaşlarımı da burada tatil yapmaya davet ediyorum, çünkü burada hava çok güzel” dedi. Sokağa çıkma kısıtlaması pazartesi sabah 05.00 itibarıyla sona erecek.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.