DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080827-1,30%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA KURBAN BAYRAMI’NDA KISITLAMASI OLACAK MI?

ALANYA’DA KURBAN BAYRAMI’NDA KISITLAMASI OLACAK MI?

ABONE OL
11:15 - 18 Temmuz 2020 11:15
ALANYA’DA KURBAN BAYRAMI’NDA KISITLAMASI OLACAK MI?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kurban Bayramı’na 2 hafta kala en çok merak edilen konu bayramda sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağı oldu. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yasak açıklaması.

 

Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma kısıtlaması olup olmayacağına ilişkin Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, “Böyle bir adımı atmak şu an zor. Bilim Kurulu ile değerlendirme yapabiliriz. Gündemimizde böyle bir durum yok” dedi.

 

‘EYLÜL-EKİM AYLARI KRİTİK’

 

Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakım sorumlusu ve Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sema Kultufan Turan, eylül ve ekim aylarının Covid-19 açısından çok kritik olduğunu belirtti. Yaklaşan Kurban Bayramı’na ilişkin de değerlendirmede bulunan Turan, “Kurban Bayramı çok önemli bir dönemeç. Özellikle kurban kesim yerlerinde kurallara harfiyen uymak gerekiyor. Aile görüşmelerini mümkün olduğu kadar yapmamalarını tavsiye ediyoruz. Büyüklerimizle telefonla bayramlaşalım. Kalabalık mekanlara girmemeye özen gösterelim” dedi. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof.Dr Mustafa Necmi İlhan da, dünyada virüsün yayılma hızının çok hızlı gittiğini vurguladı. ABD’de virüsün hızını hiç düşürmediğini kaydeden İlhan, “Biz kendi vakalarımızı sıfırlasak bile sınırlarımız açık olduğu müddetçe her zaman Kovid-19 riski olacaktır. Bu nedenle eylül ayında gelebilecek risklere karşı hazırlıklı olmamız gerekli” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.