DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9864 -0.29%
ALTIN 2.325,000,25
BITCOIN 2264505-1,08%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da kurban satış noktaları belli oldu

Alanya’da kurban satış noktaları belli oldu

ABONE OL
17:21 - 6 Haziran 2023 17:21
Alanya’da kurban satış noktaları belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Yücel, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne katılan ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Yücel; “Festivalimize yoğun katılım sağlayan yurt içi ve yurt dışından misafirlerimize, ilgi ve desteklerini esirgemeyen Alanya halkımıza da şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Alanya Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Yücel’in toplantının açılışını yapmasının ardından Grup Sözcülerinin konuşmaları ile meclis toplantısı başladı. Grup Sözcülerinin ardından konuşan Başkan Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Başkan Yücel, “Bugüne kadar görev yapan değerli bakanlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Alanyalı hemşehrimiz, gururumuz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ülkemize, bölgemize ve Alanya’mıza kattığınız saymakla bitmeyecek hizmet ve destekleri için size sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YÜCEL; “16 ÜLKEDEN 300’Ü AŞKIN HEYET KATILDI”

Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ni büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Bu yıl ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Cumhuriyetleri’ temasıyla düzenlediğimiz festivalimize Türk dünyasından ve kardeş şehirlerimizden toplam 16 ülkeden 300’ü aşkın heyet katıldı. Cuma günü Yörük Göçü ve Kortej Yürüyüşü ile başlayan festivalimizde İskele bölgesinde Türk Devletleri’ne ait otağlarda ve 350’yi aşkın standımızda dünyanın dört bir tarafında yaşayan dost ve kardeş Türk devletlerimizin ve Alanya’mızın kültürel zenginliğini tanıttık. 3 gün boyunca belediye arkasında Türk Dünyasından ve ülkemizin birbirinden ünlü sanatçılarımızı ağırladık. Vatandaşlarımızın ilgisi ve katılımı çok yüksekti.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin muhteşem bir Alanya tanıtımı olduğunu belirterek, “Alanya’mızın tanıtımı anlamında dolu dolu geçen bir festival oldu. Alanya huzurun ve güvenin şehri. Bir festivali daha başarıyla huzur ve güven ortamında tamamladık. Her şeyin en iyini en güzelini halkımızla buluşturmaya çalıştık. Festivalimize katılan ve festivalimizin hazırlanmasında emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Festivalimize yoğun katılım sağlayan yurt içi ve yurt dışından misafirlerimize, ilgi ve desteklerini esirgemeyen Alanya halkımıza da şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

ALANYA ÇEVRE FESTİVALİ’NE DAVET

7 Haziran Çarşamba Günü (yarın) Alanya İskele Şelale Meydanında gerçekleştirilecek 12. Alanya Çevre Festivali’ne tüm Alanya halkını davet eden Başkan Yücel, “5 Haziran Dünya Çevre Günü” etkinlikleri kapsamında, Alanya Kaymakamlığı, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği (ALÇED) ve belediyemiz iş birliği ile düzenlenen 12. Alanya Çevre Festivali yarın İskele Meydanı Şelale önünde gerçekleştirilecektir. İskele Şelale Meydanı’nda saat 16.00’da başlayacak ve 21.00’e kadar devam edecek festivalimize tüm Alanya halkını ve siz değerli meclis üyelerimizi davet ediyorum.” dedi.

ALANYA BELEDİYESİ’NE 3. KEZ ÇEVRE ÖDÜLÜ

Alanya Belediye’sinin çevreye duyarlı çalışmaları nedeniyle bir ödüle layık görüldüğünü belirten Başkan Yücel, “Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından koordine edilen “ÇEBE 2022 Ödülleri” kapsamında ‘En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Jürisi’ tarafından Alanya Belediyesi 3. kez ödül almıştır. Her yıl çevre faaliyetlerini en iyi şekilde organize eden, gerçekleştiren ve dosyalayan Mavi Bayrak adayı başvuru sahiplerine TÜRÇEV tarafından “En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü” verilmektedir. Alanya Belediyesi, tüm Türkiye’de ödül alan 6 belediyeden biri olmayı başarmıştır. Bu ödülün alınmasında emek sarf eden tüm ekip arkadaşlarımı ve bize destek sağlayan tüm çevre dernekleri ve çevre gönüllülerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN YÜCEL KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİNİ AÇIKLADI

Yaklaşan Kurban Bayramı hazırlıklarının dört koldan devam ettiğini belirten Başkan Yücel, “Hem merkez hem de beldelerdeki kurban satış ve kesim alanları hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Kurban Satış Alanlarımız 15 Haziran itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır.” dedi. Başkan Yücel satış ve ücretsiz kesim noktalarının şu şekilde açıkladı:

Satış alanları:

1-                 Merkez: Bucakoluk Mevki

2-                 Konaklı: Menderes Bulvarı

3-                 Mahmutlar: Sanayi Sitesi Güney kısmı

4-                 Demirtaş: Yenidamlar Sokak’ta olacaktır.

Kesim Yerleri:

1-                 Eşgilik Düğün Salonu

2-                 Fığla Mahallesi Dolmuş Durağı

3-                 Mahmutlar Mahallesi Belediye Şantiyesi

4-                 Payallar Mahallesi Belediye Şantiyesi

Başkan Yücel’in ardından gündem maddelerine geçildi ve komisyonlardan gelen kararlar oylandı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.