DOLAR 32,5718 0.16%
EURO 34,8898 0.61%
ALTIN 2.430,40-0,08
BITCOIN 21635690,86%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da kurum amirleri ‘İyi Ki Varsın Eren’i izledi

Alanya’da kurum amirleri ‘İyi Ki Varsın Eren’i izledi

ABONE OL
14:09 - 8 Ocak 2022 14:09
Alanya’da kurum amirleri ‘İyi Ki Varsın Eren’i izledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da görev yapan kurum amirleri, karakol amir ve komutanları ile özel harekat polisleri Alanya Kaymakamlığı organizasyonuyla “Kesişme: İyi Ki Varsın Eren” filmini izledi.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlerle Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmi Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, kurum amirleri ve çalışanları tarafından hep birlikte izlendi.

“ÇOK DUYGULANDIK”

Film sonrası duygularını dile getiren Kaymakam Ürkmezer ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren Sinema’ filmini ilçedeki öğrencilerin de izlediğini söyledi. Kaymakam Ürkmezer, “Biz de bugün tüm kurum amirlerimiz, jandarma ve emniyet amir ve komutanlarımız ve özel harekat polislerimiz ile birlikte teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen evladımız Eren Bülbül ile Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in hayatının anlatıldığı filmi izledik ve çok duygulandık. Vatanımız için Şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in göstermiş olduğu kahramanlık hepimize örnek olmalı. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi. Ayrıca film sonrası kurum amirleri ve kurum çalışanları İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan aşı standında Covid aşısı yaptırdı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.