DOLAR 32,5901 0.33%
EURO 34,8302 0.22%
ALTIN 2.509,531,03
BITCOIN 20882241,00%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Kütüphane Haftası’nda çocuklar yazarlarla buluşacak

Alanya’da Kütüphane Haftası’nda çocuklar yazarlarla buluşacak

ABONE OL
14:52 - 22 Mart 2023 14:52
Alanya’da Kütüphane Haftası’nda çocuklar yazarlarla buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Her yıl mart ayının son Pazartesi başlayan Kütüphane Haftası tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Kütüphane Haftası kutlamaları, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde bulunan 4 kütüphanede gerçekleşecek.

5 gün sürecek programda öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında Emine Hacıkura Kütüphanesi, Mahmutlar Kütüphanesi, Demirtaş Hikmet-Mustafa Akın kütüphanesi ve Konaklı Kütüphanesi’nde çocuk kitap yazarlarıyla söyleşi-imza etkinlikleri ile çocuklara yönelik atölye çalışmaları yapılacak. Bu etkinlikler kapsamında yazar-okuyucu etkinliği kapsamında çocuk kitabı yazarları Burcu Bahar, Emine-Duru Arukan, Özge Yorulmaz ve Yaratıcı Drama Eğitmeni İnci Sel Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde, Masal Atölyesi için Öğretmen Janset Vurdum ve Ebru Büyükçakar Mahmutlar Kütüphanesi, Demirtaş Hikmet-Mustafa Akın Kütüphanesi ve Konaklı Kütüphanesi’nde çocuklarla buluşacak.

EN ÇOK OKUYANLARA ÖDÜL

Çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, kütüphane kullanımının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla, okur-yazar buluşmaları ve atölye çalışmalarının yanı sıra çok okuyanlara hediye ve başarı belgesi takdimi gibi etkinliklerle 59. Kütüphane Haftası’nı şenlendirecek. “Bu Şehirde Okur Var“ sloganı ve hashtag’i ile hareket edilen etkinlik programıyla ilgili daha fazla bilgi için sosyal medyadan alanyabelediyekütüphaneleri hesabını takip edebilirsiniz.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.