DOLAR 32,5363 0.24%
EURO 34,7587 0.05%
ALTIN 2.493,041,26
BITCOIN 20597354,26%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da minik öğrenciler Kur’an-ı Kerim ile taçlandırıldı

Alanya’da minik öğrenciler Kur’an-ı Kerim ile taçlandırıldı

ABONE OL
15:50 - 7 Nisan 2022 15:50
Alanya’da minik öğrenciler Kur’an-ı Kerim ile taçlandırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Mustafa-Mehmet Badem 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen 20 öğrenci için “Taç Giyme Töreni” düzenlendi.
Düzenlenen törende öğrenciler Kur’an-ı Kerim, hadis-i şerifler, dua ve şiirler okudular. Başta anne-babaları olmak üzere katılımcılara duygu dolu anlar yaşattılar. Öğrencilerinin ront gösterileri ise izleyicilerden büyük beğeni aldı.
Minik öğrencilerin sevinçlerine Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, minik öğrencilerin velileri ve mahalle sakinleri de ortak oldu. Minik öğrencileri tek tek tebrik eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan öğrencilere hatıra madalyalarını takdim etti. Kur’anTörende “4-6 Yaş Kur’an Kurslarının Önemi” konulu kısa bir konuşma gerçekleştiren Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan “4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızda öğrencilerimize Allah’ın kelamı, Peygamber Efendimiz’in sünneti ve ahlakının yanı sıra kısa sureler ve kısa dualar öğretiliyor. Ayrıca; İslam’ın şartları, imanın şartları, İslamın görgü ve kuralları, milli ve manevi değerlerimiz de yaşlarına uygun bir şekilde öğretilmeye gayret gösteriliyor. Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde de 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızın sayısını siz velilerimizin de destekleriyle artırmayı planlıyoruz. Bugün bu anlamlı töreni düzenleyen, öğrencilerimizin yetişmesinde özveriyle görev yapan ve büyük emek sarf eden Kur’an Kursu Öğreticimiz Hatice Savaş’a, yavrularını bizlere emanet eden siz velilerimize, Kur’an kurslarımızı inşa eden ve maddi-manevi yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi. Tören dönem içindeki faaliyetleri içeren videonun izlenmesi ve katılımcılara çeşitli hediye takdimiyle sona erdi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.