DOLAR 32,5963 0.34%
EURO 34,8149 0.17%
ALTIN 2.508,530,98
BITCOIN 21103113,26%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da minik öğrencilere farkındalık eğitimi

Alanya’da minik öğrencilere farkındalık eğitimi

ABONE OL
18:05 - 3 Kasım 2022 18:05
Alanya’da minik öğrencilere farkındalık eğitimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Şükrü Gündoğmuş 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu tarafından Kızılay Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Alanya Müftülüğü’ne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitiminin yanı sıra farkındalık eğitimleri de veriliyor. Bu kapsamda Alanya Müftülüğü’ne bağlı Şükrü Gündoğmuş 4-6 yaş grubu Kur’an kursu tarafından “Kızılay Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Etkinlik kapsamında Kur’an Kursu Öğreticisi Serap Sabancılar öncülüğünde ‘Kızılay Panosu’ oluşturulurken minik öğrencilere insan sağlığının ve hayatının çok önemli olduğu, muhtaç insanlara yardım etmenin önemi, bir damla kanın bile hayat kurtarabileceği anlatıldı. Sağlıklı beslenmenin önemine de değinilen etkinlikte bir damla kanımızla bile olsa insanlara yardım edilebileceği belirtildi. Sağlık hizmetlerindeki meslekleri tanıtmak amacıyla da öğrenciler beyaz önlük giydi, hemşire tacı taktı ve steteskopla hasta muayene etmeyi öğrendiler. Ardından ise üzerinde “Kızılay Gönüllüsü” yazan rozetler öğrencilere takıldı. Etkinlik iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.