DOLAR 32,3229 0.22%
EURO 35,1198 -0.04%
ALTIN 2.301,361,06
BITCOIN 23041753,05%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA MUHTARLARDAN FLAŞ TOPLANTI

ALANYA’DA MUHTARLARDAN FLAŞ TOPLANTI

ABONE OL
09:51 - 3 Nisan 2021 09:51
ALANYA’DA MUHTARLARDAN FLAŞ TOPLANTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER / YASEMİN KAYA

Alanya’da 102 mahalle arasında tek kadın muhtar olarak göreve gelen Güllerpınarı Mahallesi Muhtarı Serap Neğiş, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı olmak için kolları sıvadı. Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda İspatlı Mahallesi Muhtarı olan Hasan Yüksel ve Serap Yaman Neğiş arasında muhtarlık yarışı başladı.

9 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek olan seçimde Alanya Muhtarlar Derneği başkan adayı olan Serap Neğiş ve Hasan Yüksel arasında ipler gerilmeye başladı. Alanya Muhtarlar Derneği’nde başkanlık görevini yürüten Hasan Yüksel’in bir dönem daha başkanlığa devam edeceği, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in kendisine, “Bir dönem daha devam et” dediği iddia edildi. Kırsal mahalle muhtarları tarafından Güllerpınarı Mahalle Muhtarı Serap Neğiş’e yönelik ise, “2 senelik muhtar mı bize başkanlık edecek? Biz başkanımızdan memnunuz” şeklinde bir tepki verildiği öne sürüldü. Konuyla ilgili konuşan başkan adayı Neğiş iddiaları reddederek, “Alanya Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na ben de adayım. Her kesimden çok sayıda destekçim var” dedi.

Öte yandan dün akşam kırsal mahalle muhtarları Hasan Yüksel’e destek olmak için özel bir toplantı yaptı. Bucak Mahallesi Muhtarı Barış Akdağ, Dim Öteköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Zavlak, Kestel Mahallesi Muhtarı Muhterem Şimşek, Dim Üzümlü Mahallesi Muhtarı Nebi Avcı, Guzyaka Mahallesi Muhtarı Zeki Kıllı, Gümüşkavak Mahallesi Muhtarı Yücel Sezel, Yalçı Mahallesi Muhtarı İbrahim Giritoğlu, Dim Bıçakçı Mahallesi Muhtarı Murat Çay, Dim Uğurlu Mahallesi Muhtarı Ahmet Sarı, Dim Alacami Mahallesi Muhtarı Kerim Teker ve Dim Taşbaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Özcan, 9 Nisan’daki seçimde Muhtarlar Derneği Başkanı olarak İspatlı Mahallesi Muhtarı Hasan Yüksel’i destekleyeceklerini açıkladılar.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.