DOLAR 32,5016 -0.12%
EURO 34,9676 0.36%
ALTIN 2.429,490,28
BITCOIN 2076412-3,76%
Antalya
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da öğrencilere yönelik organizasyonlar sürüyor

Alanya’da öğrencilere yönelik organizasyonlar sürüyor

ABONE OL
17:07 - 7 Mart 2022 17:07
Alanya’da öğrencilere yönelik organizasyonlar sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Alanyum AVM işbirliğiyle başlatılan film izleme etkinliğini ziyaret etti.
Kaymakam Ürkmezer ziyarette Alanyum AVM yöneticileri Ahmet ve Mehmet Paşaoğlu’ndan sinema salonları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ürkmezer, sohbetin ardından “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izleyen Kestel Akdeniz Ortaokulu öğrencileri ile de görüştü. Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer “Ahenk Projesi kapsamında; ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda gelişimlerine katkı sağlamak öğrencilerimize millî ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak amacıyla Alanya Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alanyum AVM önetim kurulunun destekleriyle 18.526 ortaokul,17.375 lise olmak üzere toplam 35.901 öğrenciye her gün 5 seanslık gösterim ile “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmi izletilmesi kararlaştırılmıştır. Çocuklarımıza yönelik destek ve çalışmalarımız devam edecek. Öğrencilere karşı duyarlılıkları ve destekleri için Ahmet ve Mehmet Paşaoğlu ile Alanyum AVM  yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.
Alanyum AVM Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu ise, Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretleri için teşekkür ederek, eğitimin yanında ve destekçisi olmaktan mutluluk duyduklarını ve öğrenciler için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.