DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8087 0.19%
ALTIN 2.498,730,59
BITCOIN 21099905,95%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA ÖĞRETMENLERE ONLİNE KONFERANS

ALANYA’DA ÖĞRETMENLERE ONLİNE KONFERANS

ABONE OL
10:04 - 22 Aralık 2020 10:04
ALANYA’DA ÖĞRETMENLERE ONLİNE KONFERANS
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in girişimleri ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile SODİMER (Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Derneği) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan tarafından Alanya’da görev yapan öğretmenlere yönelik olarak ‘pandemi döneminde öğretmen olmak’ konulu konferans gerçekleştirildi.

 

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ve 1500 öğretmenin katıldığı konferans; Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından yapılan açılışının ardından öğretmenlere seslenen Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer; “Yaşanan Covid-19 Küresel Salgını sebebiyle yapılmakta olan uzaktan eğitimin hem öğretmenler hem veliler hem de öğrenciler için zor olduğunu biliyoruz. Ancak fedakâr öğretmenlerimizin çabası ile bu süreç en iyi şekilde devam ettiriliyor. Alanya’da görev yapan öğretmenlerimizin motivasyonunu artırmak amacıyla alanında uzman olan Prof. Dr. Levent Eraslan’dan bu konuda bir konferans vermesini istedik. Sağ olsun değerli hocamız bizleri kırmadı. İnşallah bu sürecin ardından yüz yüze olarak da çalışmalarımız devam edecek, bu akşam bu etkinliğe yoğun ilgi gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Program, Prof. Dr. Levent Eraslan’ın gerçekleştirdiği sunum ve öğretmenlerin sorularının cevaplanması ile devam etti. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ve SODİMER’in sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan konferansa Alanya’da görev alan 1500’ün üzerinde öğretmen katıldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.