DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20689874,75%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da ölümlü kazaların önüne geçmek için reflektif yelek dağıttılar

Alanya’da ölümlü kazaların önüne geçmek için reflektif yelek dağıttılar

ABONE OL
15:03 - 1 Aralık 2022 15:03
Alanya’da ölümlü kazaların önüne geçmek için reflektif yelek dağıttılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun ve üyeler, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekipleri denetiminde motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıttı.

Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün akşam Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekiplerinin gözetiminde motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıtımı gerçekleştirdi. Atatürk Caddesi, Mola Kavşağı’nda trafik polisleri tarafından durdurulan motosiklet sürücülerine Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun yönetim kurulu üyeleri tarafından reflektif yelek dağıttı.

Reflektif yelek kullanımının zorunlu hale geldiğini ifade eden Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun, “İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca hazırlanan Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikle trafikte yeni önlemler alındı. Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikle motosiklet, bisiklet, skuter ve elektrikli bisiklet sürücülerinin akşam saatlerinde reflektif olan giysileri giymesi zorunlu oldu. Bizler ölümlü ve yaralanmalı kazaların önüne geçmek için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda farkındalık yaratmak için kulüp adına sponsor adı altında motosiklet ve bisiklet sürücülerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekiplerinin gözetiminde reflektif yelek dağıttık” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.