DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20837170,60%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da pandemi kahramanlarına minik ellerden anlamlı hediye

Alanya’da pandemi kahramanlarına minik ellerden anlamlı hediye

ABONE OL
13:50 - 30 Mayıs 2022 13:50
Alanya’da pandemi kahramanlarına minik ellerden anlamlı hediye
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu öğrencileri, “Maskelerimiz Çiçek Açtı” adlı e-Twinning etkinliği çerçevesinde maskelerden yaptıkları çiçekleri pandemi sürecinin kahramanları olan sağlık çalışanları adına Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Alper Öztürk’e taktim etti.
Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler renkli maskelerden hazırladıkları çelenk ve çiçeklerle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Ayşe Yılmam ve öğretmenleri öğrencilerinin hazırlamış olduğu çiçekleri tüm sağlık çalışanları adına Başhekim Vekili Öztürk’e, yoğun bakım çalışanlarına ve hekimlere verildi.
Maskeler çiçek açtı etkinliği kapsamında sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istediklerini belirten Okul Müdürü Yılmam,” Pandemi boyunca zor şartlar altında yoğun bir tempoda toplumun sağlığı için fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istedik. Bu bağlamda bizlerde hayatımızdan çıkarttığımız maskeleri çiçeğe dönüştürüp sağlıkçılarımıza getirdik. Sayenizde maskelerimiz çiçek açtı, iyi ki varsınız. Tüm sorunlarınızın çözüldüğü mutlu bir hastane ortamında çok canlara can olmanız dileğiyle şükranlarımızı sunuyoruz “dedi.
Sağlık çalışanlarına en güzel teşekkür olduğunu belirten Öztürk; “ Minik ellerin kalpleriyle hazırlamış olduğu bu güzel hediyeler bizleri çok onurlandırdı ve gururlandırdı. Bizler hangi şartlar altında olursak olalım toplumun sağlığı için çalışmaya, hayat kurtarmaya devam edeceğiz. Teşekkür ederiz “ ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.