DOLAR 32,3748 0.17%
EURO 35,0083 -0.23%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2257475-1,12%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Ravza Restoran’a hayvan severlerden sert tepki

Alanya’da Ravza Restoran’a hayvan severlerden sert tepki

ABONE OL
09:58 - 1 Temmuz 2022 09:58
Alanya’da Ravza Restoran’a hayvan severlerden sert tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da 1955’ten beri faaliyet gösteren Ravza Restoran’ın önündeki hayvanların motosikletle başka alanlara taşındığı iddiası Alanya’daki hayvan severlerin tepkisini çekti. Konuyla ilgili olarak hayvan sever Gülhan Çelik, bir basın açıklaması yaptı.

Alanya merkezde faaliyet gösteren Ravza Restoran’ın sistematik olarak bölgede yaşayan sokak hayvanlarını, paketçi olarak çalışan elemanların motosikletle başka alanlara bırakmasına tepki gösteren hayvanseverler, bugün restoran önünde toplanarak basın açıklaması yaptılar. “Sokaklar sahipsiz hayvanların yaşam alanıdır” sloganlarının atıldığı protestoya MÇD Hayvan Hakları Komisyon başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu, Alanya Hayvan Hareketi ve birçok hayvan sever gönüllü katılım gösterdi.

Basın açıklamasını okuyan Gülhan Çelik, şu ifadelere yer verdi: “Sevgili hayvan dostları bugün burada toplanma amacımız burada yıllardır lahmacun işletmeciliği yapan Ravza adlı işletmecinin bu bölgede yaşayan sokak hayvanlarını yıllardır sistematik olarak paketçi bir elemanına toplattırıp çuvallara koyarak şehrin değişik alanlarına bırakmasıdır. Bunu yaparken ise hamile ya da çocukları olan anne kedi olup olmaması önemli değildir bu işletme için. Bu konuda çok ihbarlar geldi ancak işletme hiç geri adım atmadı bu konuda.

Ayrıca bu işletme sokağın ortasına masalar atarak buradan rahat geçişleri de engellemekte bütün bir sokağı adeta kendisine ait bir alanmış gibi kullanmaktadır. Bu yönden de bizlerin de vatandaş olarak şikayetleri vardır. Ravza adlı bu işletmenin yıllarca süren bu sistematik kedi toplayıp başka alana bırakma işleminden artık hem vicdanen hem de yasal olarak vazgeçmesini istiyoruz ve idarecilerin bu konuda tedbir almasını talep ediyoruz.”

Öte yandan Ravza Restoran sahibi Ahmet Gökgül’ün ise iddiaları kabul ederek eylemcilerden müessesesi adına özür dilediği ve daha hassas davranılacağını söylediği öğrenildi.

İşte o açıklama…

https://www.facebook.com/vildan.yazar.3/videos/738518517288788

 

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.