DOLAR 32,3792 0.13%
EURO 34,9912 -0.23%
ALTIN 2.324,570,22
BITCOIN 22970012,07%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA

ALANYA’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA

ABONE OL
07:41 - 11 Mart 2021 07:41
ALANYA’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Orman işletme Müdürlüğü öncülüğünde korona virüs salgınıyla mücadelede en ön saflarda yer alan sağlık çalışanları adına hatıra ormanı oluşturularak 5 bin fidan toprakla buluştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde başlatılan sağlık çalışanları adına hatıra ormanına Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ’de destek verdi. Alanya’nın Avsallar bölgesinde 50 bin metrekare alana; görevi başında şehit olan ve fedakârca çalışan sağlık çalışanları adına hatıra ormanı oluşturuldu. “Sağlık Kahramanları “adlı hatıra ormanının fidan dikim törenine;  Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Alanya Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Etli, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayla Alkan Yavuz ve birçok sağlık çalışanı katıldı.

Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez, “Bugün bize nefes olan sağlık çalışanları ve yarın gelecekte bizlere nefes olacak olan ağaçlarımız için bir araya geldik. Salgınla mücadelede insan üstü bir gayret gösteren kendisinin ve ailesinin sağlığından önce vatandaşın sağlığını düşünen, bu süreçte gecesini gündüzüne katan, Covid-19 hastalığına yakalanmış, hayatını kaybetmiş sağlık çalışanlarımızın hatıralarını yaşatmak ve bu süreçte görev alan Kahraman Sağlıkçılarımıza karşı vefa örneği göstermek adına bugün bir aradayız. “dedi.

14 Mart Tıp Bayramı kapsamında yapılan etkinlikte Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Tıp Bayramı’nın önemine değindi. Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı’nın kendilerini onura ettiğini belirten Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı, “Korona virüsle mücadelede ön saflarda yer alan sağlıkçılarımız adına dikilen bu fidanlar, verilen bu mücadelenin meşalesi olacaktır. Düzenlenen bu aktivitede emeği geçen Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez’ e teşekkür ediyorum” dedi.

“Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz” Hadis-i şerifi hatırlatan Dr. Nadir Aldemir, “Sağlıkçılarımız tüm dünyayı etkisi altına alan salgında canlarını kaybetme pahasına dahi görevi başında yerlerini aldı. Böyle güzel bir etkinlikle bu durumun ölümsüzleştirilmesi bizleri onurlandırmıştır. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.