DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1397 -0.01%
ALTIN 2.307,361,33
BITCOIN 22861482,59%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da Şener Şen heyecanı!

Alanya’da Şener Şen heyecanı!

ABONE OL
10:08 - 8 Ekim 2021 10:08
Alanya’da Şener Şen heyecanı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Türk sinema ve tiyatrosunun usta sanatçılarından olan Şener Şen’in hem başrolünü hem de Doğu Yaşar Akal ile birlikte yönetmenliğini üstlendiği ‘Zengin Mutfağı’, 22 Ekim’de Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Şener Şen’in 1978 yılında ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda sahnelediği ve 40 yıl sonra yeniden sahneye taşıdığı ‘Zengin Mutfağı’, bu kez genç bir oyuncu kadrosu ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bu oyunda aşçı Lütfü Usta’yı canlandıran Şener Şen, 40 yıl sonra yeniden sahneye taşıdığı ‘Zengin Mutfağı’ ile Türkiye turnesine çıktı. 22 Ekim’de Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda olacak olan ‘Zengin Mutfağı’ adlı oyunun bilet satışları ise devam ediyor. Türk sinemasının usta oyuncularından olan Şener Şen’in Doğu Yaşar Akal ile birlikte yönettiği Zengin Mutfağı’nda Şener Şen’e Gizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ve Kutay Sandıkçı eşlik ediyor.

Çetin Sanat sahibi Çetin Çevik tarafından organize edilen oyunun biletleri ise Biletix ve Arda Optik’ten alınabiliyor. Oyunda ise, Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansıması anlatılıyor. Hizmet etmekten başka bir şey düşünemeyen köşk çalışanları, gözlerinin önünde gelişen olaylar karşısında kayıtsız kalamayacaktır. Toplumdaki değişimden her biri kendi payına düşeni alacaktır. Vasıf Öngören’in bu olayları eğlenceli bir biçimde aktardığı oyun, tiyatro sahnesinde defalarca yorumlanmış ve beyazperdeye de uyarlanmıştır.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.